2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 23 پست
خداروشکر  اخه وقتی بره تو مجرا خطرناکه  میترسم خداکنه تو مجرام چیزی نباشه تا شنبه از است ...

عزیزم تا شنبه که چیزی نمیشه استراحت کن شنبه برو دکتر ‌الکی استرس نگیر

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....
چربی میتونی بخوری؟!  یا باید کم بخوری و مراعات کنی؟

دکتر من گفت هر چی میخای بخور بمن رزیم عدایی ندادن اتفاقا من کره محلیو دنبه نخورم زندگیم نمیچرخه😑😑

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم منم فردا عمل ercp دارم سنگ تو مجاری صفرام گیر کرده توروخدا میشه بگی چطوری بود درد  داشتی ...

سلام عزیزم .

ببخشید پیامتو الان خوندم .

عمل کردی به سلامتی ؟

بهتری انشاالله .

من قبلش خیییلی درد داشتم .اورژانسی بستری شدم .

سنگو در اوردن و استند گذاشتن 24 ساعت استند بود بعد 24 ساعت دوباره بیهوشم کردن استندو در اوردن.

عزیزم منم فردا عمل ercp دارم سنگ تو مجاری صفرام گیر کرده توروخدا میشه بگی چطوری بود درد  داشتی ...

تا دو ماه بعد عمل سو هاضمه اذیتم میکرد .الانم یوقتایی معدم اذیتم می کنه .همش فکر می کنم سنگ دارم بعد که دردش اروم.میشه میفهمم معدم بوده .

چند روز پیشم درد شدید معده داشتم با دارو خوب نشدم 

یک قاشق مرباخوری بارهنگو تو یه لیوان عرق نعنا 10 دقیقه جوشوندم با یه قاشق عسل خوردم چند شب اینکارو تکرار کردم.معدم بهتره شکر خدا 

سلام عزیزم . ببخشید پیامتو الان خوندم . عمل کردی به سلامتی ؟ بهتری انشاالله . من قبلش خیییلی درد ...

سلام عزیزم آره ercpرو انجام دادم ولی خیلی زجر کشیدم حالا دکتر گفت دو هفته دیگه بیا تا کیسه صفراتو در بیارم چون آنزیم کبدم بالا رفته گفت فعلا نمیتونم لاپاراسکوپی رو انجام بدم

سلام عزیزم آره ercpرو انجام دادم ولی خیلی زجر کشیدم حالا دکتر گفت دو هفته دیگه بیا تا کیسه صفراتو در ...

انشاالله به زودی خوبه خوب میشی .

من سه ماه پیش عمل کردم هنوز اون ادم سابق نشدم ولی خب بهترم .دردای قبلمو ندارم

من ازشهریور پارسال درد داشتم دکترا فکر میکردن معدمه تا اینکه پوستم چشمام زرد شد ادرارم رنگ خون شده بود دیگه دردام قطع نمیشد نفسم بالا نمیومد

یه دکتر متخصص خدا خیرش بده اقای دکتر زرگر تشخیص داد سنگ صفراست 

خیییلی عذاب کشیدم .

انشاالله انشاالله انشاالله خدا به سر هیچکس نیاره خییییلی سخته