2777
2789
ببینمت😄

بینیش بریدن ....

خخخخخ

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه زمخت ودرشتن. و سنشون هم بیشتر میده

اتفاقا کردها به خوشگلی معروفن 

حالا این درشت ضخیم رو از کجا آوردی😅😅😅😅😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
فدات عشقم ممنون❤ اتفاقا میگن شمالی ها ریشه ی کردی دارن 

احتمالا همینطوره...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه میگن قیافت شبیهه  اخلاقمم خون‌گرمم آره

از نظر ژنتیکی میگن چون کردها از انشعابات آریایی ها هستن رنگ چشم و مو روشن دارن،  قد بلندن و استخون بندی درشت دارن

اگه هیچ کدوم از اینا نیستی شاید چهره دلنشینی داری و چون کرمانشاه بودی کمی لهجه و اخلاق اونا رو گرفتی که فکر می کنن کردی

از نظر ژنتیکی میگن چون کردها از انشعابات آریایی ها هستن رنگ چشم و مو روشن دارن و قد بلندن و استخون ب ...

من کرمانشاه بودم و هم ایلام از این مدل قیافه ای ها کم دیدم 

ولی سفید و صورت توپر و چشم ابرو مشکی ناز زیاد دیدم 

اندام هاشون هم عادی بودد

اتفاقا عرب ها خیلی درشت هیکل تر از کردهان 

من خودم منطقه عرب نشین ام 

شاید اونا کردهای عراقن که شما میگی 

از نظر ژنتیکی میگن چون کردها از انشعابات آریایی ها هستن رنگ چشم و مو روشن دارن،  قد بلندن و است ...

اتفاقا یک همکارم دارم کرده قد کوتاه و تپل و سبزس فقط یکم بانمکه اونم چون بینی اش عملیه 

خیلیا دیدم کوردن ولی این قیافه که شما میگین رو کم دیدم 

قشنگن خوبن ولی انصافا قیافه هاشون هنوز ایرانیه 

اینی که شما میگین بیشتر شبیه اسکاندیناوی میشه که

من کرمانشاه بودم و هم ایلام از این مدل قیافه ای ها کم دیدم  ولی سفید و صورت توپر و چشم ابرو مش ...

الان نژاد خالص کم هست و با نژادهای دیگه ترکیب شدن مخصوصا تو ایران که همه نژادها با هم زندگی می کنن ، رنگ‌ چشم روشن هم از نظر ژنتیکی مغلوبه 

اما ژن اصیل آریایی این خصوصیات رو داره مثل آلمانی ها که اون ها هم آریایی هستن