سلام دوستان هرچی تاپیک دیدم مال قبلتراست...لطفا اگ اقدامی هستین بیاین باهم تو تاپیک بمونیم و شرح حال بدیم...
لطفا اینکه چندسالتونه چندوقت اقدامین و اینک دارومیخورین یانه رو هم بگین ..
خودم پست بعدی میگم❤️
کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔 خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
تو دوران اقدام فقط و فقط بسپرین بخدا و استرس نداشته باشین یکی از دوستام دوسال میرفت دکتر و باردار نمیشد خیلی ناراحت بود بهش گفتم این ماه هبچ قرص و داروی نخور و اصن بهش فک نکن بیخیال شو الان هفت 6 بارداریشه باورش نمیشد بعضی وقتا استرس زیاد مانع بارداری میشه باید بیخیال باشی و پیگیر نباشی
وقت همگی بخیر..۲۴سالمه حدود ۱۰ ماهه اقدامم چن ماه پیش سونو دادم گفت پلی کیست داری. بهم قرص داد. متف ...
شاید لک لانه گزینی هستش
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
سلام خانما و مادرای آینده من اقدام کرده بودم و الان از موعد پریودم ۴ روز میگذره و زیر دلم درد میکنه ...
ممکنه باردار بوده باشی😍
بی بی چکتو بزن خب...
من خودم تنبلی تخمدان دارم و اینک قبل پریودیم تمام علائم حاملگی رو دارم براهمون ب هیچکدوم از علائم دیگ توجه نمیکنم🥲
کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔 خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
سلام عزیزم.. چند وقته لتروزول میخوری؟ از نظر من داروی قوی هست انشالله زود نتیجه میگیری
همین ماه دکتر داده تا ببینیم خدا چی میخواد
کاربری 5توراخدا نی نی یار دیگه نترکون بزودی این جا تیکر بارداری نصب میشود انشاالله،🤰🤰🤰🐣بادعای شما دوستای گلم میشه برام صلوات بفرستید،❤️❤️ بعد از آسمونی شدن بابام امید دلم فقط باداشتن یه فرشته آسمونی میتونه دوباره من به این دنیا برگردونه،🥺🥺💔 خدایا میشه شبیه بابام باشه آخه خیلی دلم براش تنگ شده
داروهایی که من خوردمو نتیجه گرفتم با تنبلی تخمدان و یکم چاقی و فولیکول ۵ و ۶
مدروکسی پروژسترون از ۱۵ پ ۲ تا۲ تا ۱۰شب
استروژن از ۳ پ یکی تا ۲۵شب
کلومیفن از ۳ پ ۲تا۲تا ۵شب
لتروزل از۳ پ ۲ تا۵شب
فولیک اسیدو متفورمین هر روز
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 خ
استرس خیلی سمه...منکه این ماه خداروشکر استرسم از ۱۰۰ درصد کلا ۲۰ درصد رسوندم..حتی الانکه ۴ روز مونده ...
الهی.. عزیزم. میدونم منم چن ماهی کامل سر شدم بقول تو.. ولی این ماه که دکتر گفت مشکلی نداری امیدم بیشتر شده بود. حالام این خونریزی بی موقع که انتظارشو نداشتم حالمو گرفته..
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 خ