2777
2789
عنوان

دورهمی اقدامی ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 14239 بازدید | 914 پست
امیدوارم دامن همه ی منتطرا سبز بشه به  زودی  من که اوضاعم خرابه

از رحمت خدا نا امید نباش اون بخواد بخدا اونایی که دکترا جواب کردند رو بچه میده جز ۲۵ سوره شوری اگه اشتباه نکنم گفته خدا حکیم و دانا هست فقط صبر داشته باش و بهش توکل کن منم ۵ ساله منتظرم 😓

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کامنت میذارم لطفا مادرانه خواهرانه راهنمایی بفرمایید

من ۲۲سالمه یه دختر ۳سال و نیمه دارم

مستاجریم ماهی ۴۰۰هزارتومن اجاره میدیم شهرستان زندگی میکنیم

زندگیمونم کم و بیش میچرخه برا دخترم کم نمیذارم بهترین لباسا اسباب بازیا کتاب داستانا و بیمه عمر وکلاس زبان رو میفرستم ماشین داریم و خودمم رانندم

همسرم شرکت اپراطور دستگاهه و امسال حقوقمون حدودا فک میکنم۱۰.۱۲تومن بشه

من خودم ۱۳سالم بود که خواهرم دنیا اومد خیلی اذیت شدم تنهایی و الان خواهرم تو سنیه که نه میتونه با من ارتباط بگیره نه با دخترم

دخترمم دختر اروم و مستقل و عاقلیه یعنی بهش لوازم تحریر بدم دگ بهونه چیزی نمیگیره و همسرمم خیلی خیلی خیلی تو بچه داری کمکم کرد و از سرکار میومد رو پاهاش میخوابوند تا من بتونم استراحت کنم از لحاظ خرج بیمارستان هم بیمه تامین و تکمیلی هم داریم

منم تازه کلاس تکنسین فوریت پزشکیم تموم شده دوست دارم بچه بیارم جنسیتش فرق نداره ولی اونم دختر شد که چه بهتر 

دوست دارم فاصله سنیشون خیلی کم باشه

دخترمم خیلی مشتاقه طوری که یبار رفتم پارکینگ دیدم دخترم نیست برگشتم بالا دیدم داره با کفش دختر همسایمون حرف میزنه میگفت آیسا جونم قربونت برم چقد تو قشنگی آخه زیباااا 

بعد بهش میگم اگر آیسا بیاد پی پی میکنه میگه خودم میبرم میشورمش مامان جونم 

میگم ممکنه پول نداشته باشم هم برای تو هم برای اون عروسک بخرم میگه اشکال نداره مامان من عروسک خودمو میدم به آیسا

چی کنم بیارم نیارم موندم از طرفی چندتا دندون خراب دارم میخوام اونارو درست کنم و زودی هم اقدام کنم تا فاصله سنیشون بیشتر نشده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم...  اگه دوست داشتی ...

ممنونم عزیزم  ایشالا شما هم به خواسته قلبیت برسی

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
من کامنت میذارم لطفا مادرانه خواهرانه راهنمایی بفرمایید من ۲۲سالمه یه دختر ۳سال و نیمه دارم مستاجر ...

این تصمیم توئه و در نهایت هم سختی و راحتیش برای خودته

دلت میخواد بیاری بیار تو خودت شرایط خودتو خوب میدونی

و خودتم میدونی چی دوست داری

ان شاءالله که خیره

۲۸ سالمه دو ماهه اقدام هستک دارو هم اوابوست و رد کیوتن میخورم تنبلی هم دارم🥺

سلام...

دوماهه قرص میخوری،؟

انشالله جواب میگیری زود..منم تنبلی شدید دارم

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
چه ورزشی؟

نمیدونم والا بنظرم ایروبیک و زومبا اینا خوبن..بارم با مربی ورزشگاه مشورت کنی

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
عزیزم ناامید نشو..بالاخره ماهایی ک اقدامیمو و نمیشه هممون ی مشکلی داریم...من خودم تنبلیم شدیده..تازه ...

بله گلم درسته 

یه روز ناامیدم یه روز میگم‌کارخدا حکمت داره 

من هیچ مشکلی نداشتم  متاسفانه یه سقط داشتم  سه ماهه ایست قلبی کرد 

ومن بعدش کورتاژ شدم 

و لاپارسکوپی 

خودمم نمیدونم چه بلایی سرم اومد که لوله ی راستمو از دست دادم 

تنبلی  هم دارم متفورمین میخورم 

ماه قبل هم لتروزل و آمپول ولی فایده نداشت ...

من مشکلم اینه دیگه سنم داره میگذره 

زمان برای انتظار ندارمممممم 

از رحمت خدا نا امید نباش اون بخواد بخدا اونایی که دکترا جواب کردند رو بچه میده جز ۲۵ سوره شوری اگه ا ...

عزیزم بله درسته 

شل وسفت میشه امیدم... استرس میگیرم چیزی که تو اقدام اصلا نباید باشه 

گلم امیدواری انتظارتون با شادی به پایان برسه 

بله گلم درسته  یه روز ناامیدم یه روز میگم‌کارخدا حکمت داره  من هیچ مشکلی نداشتم  مت ...

انشالله زودی دامنت سبز میشه عزیزدلم🥺❤️❤️

اره عزیزم دو ماهه شما چند ماهه اقدامی

من تازه یه ماهه دارومیخورم ولی کلا ماه چهارم اقدامم...

با امروز،۳ روزه ک مدروفمم رو قطع کردم نوک سینم حساس شده دلدرد و اسهالم شدم....فک کنم پریودیم نزدیکه🥺