2777
2789
عنوان

برنامه ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 45 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم دانشجوام ولی اصلابه برنامه ریزیم پایبندنیستم...

منم... خیلی خستم میشه رشتم زبانه‌ و نیاز داره هی دوره کنم فیلم ببینم و همواره سرم توی کتاب باشه ولی ی جند روز اوکی هستم ی چند روز ن

عزیزم شما اول باید هدف گذاری کنی. به صورت سالانه. 

بعد هدف رو ریز تر کنی، هر ترم و بعد ماهانه! 

شما ماهانه برنامه میریزی و ماهانه تحلیل میکنی! 

اهداف که مشخص شد شروع میکنی، برنامه هفتگی مثلا هر روز هفته کدوم درس رو بخونی و.. 

به هیچ وجه نباید برنامه سنگین بنویسی. 

متلا اگه روزی نیم ساعت درس میخونی نباید برنامه دوساعته بریزی. 

کم کم باشه

چرا

خاستم دوباره برم کنکور بدم رفتم مشاور ابجیم .خب من از اون درسا خیلی دور افتاده بودم هر سری میرفتم میگفتم اینجا رو یاد گرفتم یکم میگف دو روز بخون تست ام بزن . مثلا میرفتم فیزیک میخوندم میدیدم من ی دونه سوالم نمیتونم حل کنم ‌تایمی ام ک اون میداد بم برا منی ک توی اون درس ضعیفم کم بود .هر سری همینکارو میکرد و میگف برو فصل بعدی مثلا .اخه هنوز قبلی رو یاد نگرفتم  چجور برم بعدی. ی چند بار رفتم دیدم انگار متوجه نمیشه . مهم نیس براش. خیلی ام دانش اموز داره .منی ک کلی انگیزه داشتمو .چنان نا امید کرد تا یکی دو ماه فقط فیلم انگیزشی نگا میکردم  ک فایده نداشت. ببشتر ب فکر اونایی بود ک خوب بودن .ب اندازه کافی نا امید و دل سرد شدم از همه چی دیگ نمیخام ی ادم دیگ  بدتر کنه حالمو