2777
2789
نی نی سایت دیگه جای موندن نیس اون یکی ارضا نمیشه یکی دیگ میخواد بده😶

اوه اوه    اون یکی تاپیک کدومه ؟   

تگم کن   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوه اوه     اون یکی تاپیک کدومه ؟     تگم کن    

خیلی گناه داشت ایقد بهش حرف زدن😂😂😂

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

لعنتیا تگم کنین تا نترکیده    

من تازه واردم ،هیچی بلد نیستم انصافاً 😂🥲💔

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

من تازه واردم ،هیچی بلد نیستم انصافاً 😂🥲💔

برو تو همون تاپیک

یه @ بنویس بدون فاصله ادامش اسم منو بنویس

سنوریتا که اومد تو لیست ، روش کلیک کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ایشاالله نوهاتو ۲۷ سال دیگه ببینی

فدات شم مهربون.انشالله شماهم به هرچی دلت میخواد برسی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

⭕خبر

⚠️ سازمان سنجش یک روز دیگر به جاماندگان نام‌نویسی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲  فرصت داد

🔴سازمان سنجش آموزش کشور، در اطلاعیه‌ای خبر داد فرصتی برای جاماندگان از نام‌نویسی در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲  روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ فراهم کرده است.

._._._._._._._._._._._._._._.

🚀عضویت در کانال 👇🏻

@hirbodacademy1

🚀پاسخگویی سوالات شما👇🏻

@hirbodacademy_bot

این خبرو دیدم، گفتم به شما هم اطلاع بدم. بازم فرصت برای ثبت نام کنکور هست، روز چهارشنبهٔ همین هفته

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.