2777
2789
عنوان

قفلی رو آهنگ .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی الان روچیزی ک قفلی زدم و دوسش دارم اینه ک  اهنگ ارمین زارعی بگو بینم بگو بینم بگو بینم با ...

نشنیدم برم دانلود کنم ببینم چیه ☺

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

فاتحه،وحشی،پناهنده،مرز ،غم جاودانه اینا چیبه دیگه شوهرت حق داره😂😂😂😂

وااای خیلی ریتم و تن صداش خوبه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واقعا یه وقتایی خودمونم خسته میشیم ولی نمیدونم چه مرضیه که باز زمزمه میکنیم😁

آره یه وقتایی می‌بینم گذاشتم رو تکرار ده بار شایدم بیشتر گوش دادم، دیگه اینجوری میشم 🤢🤢

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
این اواخر انقد اینو گوش دادم که همسرم میگه وقتی من خونه نیستم گوش بده، حالمونو به هم زدی 😁 با لبات ...

خدااااس این آهنگ شاهین😍

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
چن روزه چنتا رپ به دردنخور چرت عجیب گوش میدم که اسم رپراشونو حتی نمیدونمم انقدرررر چرت هستن همین ال ...

رپ دوست ندارم اصلا

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته