2777
2789
عنوان

لاغری و رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
حله هروقت اوکید بگیرید

شروعکن از فردا 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه من پایه ام چه جوری در ارتباط باشیم ؟

توی همیجا مبتونید گزارش بدید

اگر برای شروع اماده اید وزن الاننتپن و وزن هدفتون رو بنوسید و هفتع ای یبار یکشنبه ها وزن کشیه و برای کالری شماری وزنتون رو ضربدر ۲۰ میکنید منهای صد میکنید کالری دریافتیتون بدست میاد و اینکه نون و برنجم محدود کنید ورزش حتما داشته باشید من خودم تو خونه ورزش میکنم دوروز درهفته شنبه و سشنبه فست داریم که اختیاریع ولی خیلی کمک میکنه یروز در هفته رو هم خام گیاه خواری داریم ک اونم اختیاره سوالی هست باز من درخدمتم❤️

وزن اولیه82.5.    وزن هدف: ۶۲      عضو گروه نارنجی مانکن های زیبا🧡
رژیمت چجوریه  من فقط شکم پهلو دارم میشه فقطاینا اب بشه

کالری شماریخ توضیح دادم واینکه چند کیلو اضافع دارید

شما برای اینکه فقط روی یع نقطه خاصی مثل شکم و پهلو تمرکز داری باشگاه بری خیلی بهتره ولی میتونی تپ خونه هم ورزش کنی

منم پایه ام من تو عید ۳ کیلو برگشت ولی دیگ اصلا حوصله گشنگی کشیدن ندارم

زیاذ به خودت سخت نگیر منم همینم مثلا امروز گرفتم رژیمو زیاد بخودم سخت نگرفتم مثلا مدرسه یه لقمه الویع بردم ناهار یه کفگیر برنج خردم باقیمه شامم ناگت خردم بادوتا کف دست نون

کالری شماری بدترین گزینه ای هست که تو بارداری و شیردهی میشه انتخاب کرد. به شدت باعث کم شدن شیر و اسیب به جنین میشه.

خانم فاطمه پیرمرادیان متخصص تغذیه بارداری و شیردهی هستند و میتونید از رژیم های تخصصی ایشون و مطالبی که داخل اینستاگرام در مورد تغذیه بارداری و شیردهی میذارن استفاده کنید.

پیج اینستاگرام: Momy_diet