2777
2789
عنوان

چرا از من بدشون میاد واقعا؟!!!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست
منم همیشه همین سوال برام پیش میاد واقعا چرا حالا دخترشون عروس به خانواده است دیگه فقط میخوان احترامش ...

واقعا همینطورن خوشی به عروس حرومه فقط باید خون گریه کنه تا آروم بگیرن

دیگه همینه دیگه.نوه دختری عزیزتره

کاملا مادرهمسرم باسیاسته،همیشه میگه بچه پسرم و از همه بیشتر دوست دارم ولی اگه ماه ها نبینش یه زنگ نمیزنه باهاش حرف بزنه،ولی همیشه بچه های دختراش زیر نظرشن😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که همیشه فکر میکردم دوسم داره ولی برعکسش ثابت شد چقدر ساده بودم

مادر شوهرم همیشه جلو بقیه بهم میگه دخترم،ولی یبار شنیدم با دخترش حرف میزد در مورد همسر من،به من میگفت زنش😂😂حتی اسمم و نمیگفت😂😂😂

شاید به واکنش خانوادت میگی شوخی به واکنش اونا میگی ایراد و گیر

نه بابا اصلا موضوع صحبتشون از سمت شوخی و اینا کاملا دور شد رفت سمت این که با بچه اینجوری باش اونجوری باش😂😂😂

نه بابا اصلا موضوع صحبتشون از سمت شوخی و اینا کاملا دور شد رفت سمت این که با بچه اینجوری باش اونجوری ...

🤦‍♀️😂ولشون کن

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬