2777
2789
بله انشاله بچتم دختره

مرسی مطمعن هستید؟؟؟ ان تی و سونوگرافی هفته ۱۶ گفتن به احتمال زیادپسر ولی هنوز انومالی زوده نرفتم که صددرصد بگن ولی درکل جنسیتش مهم نیست فقط سالم و صالح باشه و خدا برام از بلاها حفظش کنه چون واقعا بارداری سختی رو گذروندم 

ممنون 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله انشاله بچتم دختره

شوهرم میاد برای اشتی؟اگ بیاد چی میشه که میاد؟چند روز دیگ طول می‌کشه ؟در مورد من نظرش چیه و حسش چیه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
مرسی مطمعن هستید؟؟؟ ان تی و سونوگرافی هفته ۱۶ گفتن به احتمال زیادپسر ولی هنوز انومالی زوده نرفتم که ...

اگه سونو گفته پسره پس پسره چون جنسیت پسر دوازده هفته کاملا مشهوده عکس داری بزاری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگه سونو گفته پسره پس پسره چون جنسیت پسر دوازده هفته کاملا مشهوده عکس داری بزاری

ن خیلی هارو دیدم اشتباه کردن تا هفته ۱۸ تو سونو انومالی صددرصد میشه زیاد دل نبستن به حرفاشون چون سونو گرافی هفته ۱۶ از طرف بیمارستان رفتم اصلا جای معتبر و دقیقی نبود تو ۱۲ هفته هم احتمال خطا زیاده 

شرمنده خونه نیستم بیمارستان بستری ام سونوگرافی هام همرام نیست