بازارفردوسی الماس شرق وصال. طرقبه شاندیز پاساژ زیاد داره. . کیان سنتر. خیابون رِیس.راهنمایی. احمدآباد. مفتح. وخیلی جاهای دیگه ک حضور هم ندارم
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میخواین همون اطراف با قیمت مناسب باشه ۱۷ شهریور
بازار رضا به زائرا خیلییی گرون میده
بازار فردوسی هم همون طرفاست
سمت حرم خرید نکنید سه برابره همه چیز
بازار مانتو ایثار تو طبرسی هم نزدیک حرمه
جنگ صلح است..آزادی بردگیاست..نادانی تواناییاست " کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید میکند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش میکنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
جنگ صلح است..آزادی بردگیاست..نادانی تواناییاست " کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید میکند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش میکنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
الماس شرق بازارفردوسی خوبه. سمت ریس احمدآباد و کیان سنتر اونجاها تقریبا گرونتره. ولی خب شیکترم هست.
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه