2777
2789
عنوان

داعش

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 43 پست

سقوط

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مسخرس

منم ندیدمش،انگار تهش اون چشم ابیه برا بقیه فداکاری میکنه.همین سکانسو دیدم.درسته؟تلخه اخرش؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم ندیدمش،انگار تهش اون چشم ابیه برا بقیه فداکاری میکنه.همین سکانسو دیدم.درسته؟تلخه اخرش؟

اره فک کنم چن سال پیش نگا کردم یادم نیس 

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
شما چنتا کاربری دارید؟ با همین پروفایل و امضا همش شما هستید یعنی؟

نه عزیزم من همین کاربری رو دارم . ما عضو یک گروه یک در مورد گروهمون میتونید تاپیک  کاربر @شمس_110   رو بخونید . خوشحال میشیم شما هم کنارمون باشید عزیزم‌ 🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه عزیزم من همین کاربری رو دارم . ما عضو یک گروه یک در مورد گروهمون میتونید تاپیک  کاربر @شمس_ ...

اهان درسته اخه چنتا کاربری کپ شما دیدم فک کردم همش ینفره تعجب کردم

موفق باشید عزیزم🌺

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️