2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافیانم خیلی میترسونم که تنهاموندی ولی تودرجه اول واقعاسلامتی وصالح بودن بچه مهمه

میفهمم منم این مشکلات رو داشتم و دارم 

ولی هییییییچ وقت اجازه ندادم که نظرم رو عوض کنن 

همیشه ته ته قلبم معتقد هستم که خدا هر چی به هر کی میده حتما و صد در صد دلیلی داشته 

ببین مادر بزرگ من سه تا پسر سه تا دختر داره ، جوری ک بابام و عموهام واسه مادرشون غش میرن و فداییش می ...

ایشالله که برای منم همینطورباشه آخه توغربت ازهمه خونواده دورم بچهامم پسرشدن

اگه خدایی نکرده بایکی وصلت کنیم که اخلاقامون بهم نخوره چی خیلی فکرآینده هستم

بازم سعی کن کنارشون باشی حمایتشون کنی دخالت بیجا نکنی. فقط به این فکر کن و به خودت بگو هر کاری میکنم زندگی پسرم خوب باشه همین باعث میشه با عروست رفتار خوبی داشته باشی

میفهمم منم این مشکلات رو داشتم و دارم  ولی هییییییچ وقت اجازه ندادم که نظرم رو عوض کنن  ...

چی بگم خواهرانقدرغصه میخورم وگریه میکنم که نپرس هیشکی تاحالابهم نگفته هم جنس بودن خوبه پسرم خوبه همه میگن کاش دومیت دخترمیشدجلوی اونانشون نمیدم ولی دلم بدجورمیشکنه

اطرافیانم خیلی میترسونم که تنهاموندی ولی تودرجه اول واقعاسلامتی وصالح بودن بچه مهمه

.

کلا کسانی که پسری هستند وقتی میبینن یکی دختر نداره از درد دلشون مدام میگن این مزخرف رو. من که پسر و دختر برام یکی هست هیچ وقت از این چیزا نترسیدم

. کلا کسانی که پسری هستند وقتی  میبینن یکی دختر نداره از درد دلشون مدام میگن این مزخرف رو. ...

من خودم داداش ندارم واقعانمیدونم پسربزرگ بشه بازمادروپدرودوس داره یافراموش میکنه ومیره پی زندگیش

گلم شما طبع خودت و همسرت گرمه؟؟گرمیجات میخوردین؟ من عاشق پسردار شدنمممم

نه عزیزم اتفاقاطبعمون سرده شوهرمم که فشارخون داره اصلاگرمیجات نمیتونه بخوره اگه واقعادلت پسرمیخواد رژیم روبیخیال شوبرو دکترای وی اف که صدرصدهستش یا ای یوای که ۷۰درصد تاثیرداره دخترخاله ام رژیم گرمیجات گرفت بچش پسرشه زیرنظرطب سنتی ولی بچش دخترشد منم همش سردیجات ولبنیات استفاده کردم که دخترشه ولی پسرشد

نه عزیزم اتفاقاطبعمون سرده شوهرمم که فشارخون داره اصلاگرمیجات نمیتونه بخوره اگه واقعادلت پسرمیخواد ر ...

چقدر جااالب...فکر می‌کردم فقط کسایی پسردار میشن که طبعشون گرمه

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

خدا حفظ نی نیتو😘😘😘

ممنون عزیزم انشالله به جنسیتی که میخوای برسی

ایشالااا🥰

اصلا ایشالا که باردار بشم

والا هزاران تا مشکل داریم هم خودم هم شوهرم

دعام کن تو بارداری دعات مستجاب میشه...ممنونم