2777
2789
نه دیگه

نمیشه دوباره عقد کنیم🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم وام رسالت خیلی ضرره

از چه نظر ضرره؟ 

چون کارمزدی نداره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه

نمیشه جدا شیم دوباره عقد کنیم 😁🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یعنی نفری ۱۸۰درسته‌؟؟خوب‌حالایکیشوبخوام‌بفروشم‌چقدرمیشه

نگاه کن خواهر گلم برو وام رو بگیر و هر جور شده ضامن پیدا کن قسط هاشم خیلی کمه

ولی اگه خواستی بفروشی به آشنا بفروش چون اون وام رو به تو میدن و اگه اون بنده خدا بره و با وجدان نباشه قسط هاش پای تو میوفته وام ت هم نده شاید مفت ازت بگیرن

نگاه کن خواهر گلم برو وام رو بگیر و هر جور شده ضامن پیدا کن قسط هاشم خیلی کمه ولی اگه خواستی بفروشی ...

خب اون بنده  خدا که بخواد بخره ضامنو باید خودش بیاره 

مگه اینجوری نیست

خب اون بنده  خدا که بخواد بخره ضامنو باید خودش بیاره  مگه اینجوری نیست

اره دیگه 

نگاه کن فکر کن شما یه وامی داری مت ازت میخرم در واقع به من میدن قسط هاشم طرف حساب شون من هستم اگه به اونی که فروختی بیاد وام ت رو ازت بگیره قسط هاشو نده یا خدایی نکرده فوت کنه تکلیف چیه

هم پول رو طرف گرفته هم تو الکی پول رو بهش دادی

خب قسظ ها ک گردن ضامن ها میوفته با صاحب وام کاری ندارن

نه دیگه اول خودت طرف من الان اگه شوهرم وام رو نده به خودش پیامک میده بعدم از حساب خودش کم میکنه نه ضامن

ضامن در صورتیه که طرف فوت بشه یا گم و گور بشه 

اونی که داره میخره وام هم خودش برمی‌داره  اگه فوت کنه کی باید وام رو بده؟ معلوم دیگه بانک که نمیگه تو وام رو به کی فروختی میگه تو باید بدی 

الان خاله من به دختر خاله فروخت همش استرس داره هر ماه به گوشی ش پیامک میاد برو قسط وام ت رو بده خاله م باز زنگ میزنه برو بریز دیگه