2777
2789
مرسی عزیزم آخه بعضیا میگن نمیشه

بیین شاید اون رتبه ای ک میخای نیاری ولی واقعا اگ این ماه ها باقی مونده رو بکوب بخونی قطعا ی رشته خوبی قبول میشه ب شرط اینک واقعا بخونی چرا ک ن کاری نشد نداره وقتی ک تماتو بزاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون رشته تجربی واس آموزش ابتدائی چ رتبه ای میخاد استان ما هرسال پذیرش زیادی داره 

ببینید عزیزم از امسال پذیرش رشته فرهنگیان رو دولت کمی سختتر به نسبت سال های پیش میگیره تا پارسال حداقل تراز ۶۵۰۰ بود ولی امسال باید بالای ۷۵۰۰ باشه تراز و از طرفی محدودیت سنی هم تا ۲۲ سال شد متاسفانه.

کلا رتبه تون ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ باشه احتمال دعوت به مصاحبه تون خیلی بالاتر هست.

🤦🏻‍♀️میگن واس فرهنگیان تا 18هزارم میگیرن اونایی ک رشتتون تجربیه

نه نه اصلا اشتباه نکن 

البته بستگی داره کدوم منطقه باشید 

منطقه یک بله احتمالش هست ولی منطقه سه که من زندگی میکردم آخرین رتبه قبولی پارسال فرهنگیان شهرمون رشته تجربی ۸۰۰۰ و خورده ای بود حتی رتبه های ۹۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ هم دعوت به مصاحبه نشدن 

دوستان کنکوری فرقی ندارن انسانی هستید تجربی یا ریاضی 

توصیه خواهرانه میکنم حتما حتما آزمون های آنلاین گاما رو که به طور کاملا رایگان هست رو در گوگل سرچ کنن و حتما آزمون بدن 

آزمون گاما رتبه شما در کشور ، استان و شهرستان رو مشخص می‌کنه 

علاوه بر اینکه رایگان هم هست رتبه ای که در هر درس به دست میارید کاملا مشابه درصد کنکورتون هست 

برای من که خیلی مفید بود.

نه نه اصلا اشتباه نکن  البته بستگی داره کدوم منطقه باشید  منطقه یک بله احتمالش هست ولی م ...

من عمومی خراب کردم ولی تخصصیا رو خوب دادم بنظرتون اگ کنکور تخصصیامو50 بزنم میتونم فرهنگیان بیارم؟؟ 

یا احتمالش خیلی کمه

ضمنا دوستان برای دروسی که مشکل دارید هر رشته و هر پایه ای که هستید نرم افراز Live book به طور رایگان از نرم افزار گوگل پلی یا نرم افزار بازار نصب کنید 

اساتید مختلف تمام درس ها رو و تمام پایه ها رو به طور کامل براتون تدریس میکنند و نیازی به رفتن به کلاس خصوصی نیست.

امتحان کردنش ضرر نداره دوستان💜