من ۲۴ سالمه اما هیچی از این نمیدونم حتی نمیدونم چرا اینقد میگن مظلوم حسین واقعا هیچی نمیدونم فقط اسم چهارتا امام رو میدونم الان میخام همه چیو بدونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم
لطفا زخم زبون نزنید چیکار کنم ک تو خانواده مذهبی بزرگ نشدم
نه منظورم اینه ی کتاب جامع و کامل معرفی کنید خب تو نت چی بزنم
سلام
خواهر گرامی
میتونی بعد از شناخت کمی که پیدا کردی کتاب حسین وارث آدم رو هم مطالعه کنی کتاب دکتر علی شریعتی یکم سنگینه ولی عالیه.
درضمن اگه بخواین مسلمون بشین اول مرجع تقلید انتخاب کنید(میگم مسلمان شدن چون آدم باید خودش انتخاب کنهوگرنه اگه بخاطر اینکه پدرش و مادرش مسلونن این این رویه رو انتخاب کنه درست نیست چون اون دین والدینشه این باید خودش تحقیق کنه و خودش انتخاب کنه.من خودم که در خانواده مذهبی بودن ولی در چهارده سالگی با تحقیق و معرفت انتخاب کردم و چون زیاد تحقیق کردم و الانه هم مطالعه دارم اطلاعاتم خوبه). آیت الله سیستانی مرجع بزرگ شیعیان جهان هست اهل عراق.من پیشنهاد میکنم.در ضمن هر سوالی داشتید که دیدید نمی تونید جوابشو پیدا کنید یا تخصصی من در خدمتم خوشحال میشم بتونم ذره ای کمک کنم.
اهل بیت و ائمه واقعا برکتن از وقتی زندگی نامشونو دعاهاشونو میخونم حس خوبی دارم کاش زودتر میفهمیدم کا ...
این کتابی که براتون میفرستم خیلی بی نظیره. حتما بخونین. اهل بیت عرشیان فرشنشین. تو گوگل قسمت سرچ بنویسین اهل بیت عرشیان فرشنشین ghbook.ir
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام
آره عزیزم مهاجر بهشت برای پیامبره فریاد مهتاب برا حضرت زهراست سکوت آفتاب برا امام علی& ...
برای امام زمانم کتاب دارن؟
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام