2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 41 پست
دقیقا من فردای آزمایش گلوکز  فعال شده بود از روزی که جوابشو گرفتم کم شد یه عفونت ادراری جزئی دا ...

منم ازمایش که دادم تا یه روز خوب بود روز بعدش دیگه فعالیتش کم شد گمونم از اون باشه شما قندتون چند بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سوزش داشتم یکم دکتر سفکسیم داد نگرفتم هنوز ولی خوب شدم ،منم بعد گلوگز اینجور شدم شاید ربط داشته ...

من سوزش نداشتم ولی آزمایش عفونت جزئی نشون داد  دکتر نوشت با امروز سه روزه میخورم 

من که شیرینی هر چقدر هم بخورم تاثیری نداشت از اول خودش یه ساعت هایی همیشه حرکت داشت .صبح زولبیا بامی ...

منم اینجوری میشم الان حرکاتش بعد اون دو روز استراحتش، خیلی محکم تر شده و کاملا به طرف قفسه سینه میزنه دیگه، در حالی که قبلاً اکثرا زیر شکم حس میکردم...

منم اینجوری میشم الان حرکاتش بعد اون دو روز استراحتش، خیلی محکم تر شده و کاملا به طرف قفسه سینه میزن ...

من الان بستنی و ابمیوه خوردم دراز کشیدم ۳،۴ بار حرکت کرد .به نظرتون اوکیه یا باز برم سونو؟؟یا بزارم فردا برم بهداشت

من الان بستنی و ابمیوه خوردم دراز کشیدم ۳،۴ بار حرکت کرد .به نظرتون اوکیه یا باز برم سونو؟؟یا بزارم ...

نه خوبه نترس , الان چون خیلی کوچیکه حرکاتش منظم نیست... و خوابش هم بلند مدت هست... صبر کن ببین چه جوری با قدرت بیدار خواهد شد... من تجربه کردم، یکی دو روز میبینی ساکته و کم تحرک

بعد با چنان قدرتی حرکاتش رو شروع می‌کنه که آدم تعجب می‌کنه...

نه خوبه نترس , الان چون خیلی کوچیکه حرکاتش منظم نیست... و خوابش هم بلند مدت هست... صبر کن ببین چه جو ...

حالا با یه ماما صحبت کردم قرار شد عصر برم مطبش برام سونو بنویسه برم خیالم راحت بشه . خدا کنه حرکاتش قوی تر بشه  فکر میکنم  موقعیتش هم داره تغییر میکنه بخاطر همین حرکاتش رو کمتر احساس میکنم یعنی جابه جا شده