2777
2789
پس چرا روز قدس رو جمعه قبل برگزار کردن؟ اگه شنبه عید باشه جمعه اینده روز قدسه

😱😰

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شنبه دومه ؟

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

جمعه هم باشه ب خاطر ی سری مسائل ک ب حضرت خامنه ای مربوط هست نمیگیرن و میفته شنبه

چه مسائلی؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

وای جنوب بهترین بزرگترین عیدشون اهوازم وای کاش بیایداینجا چه غوغایی میشه

چع جالب سنی های منطقه ما عید قربان خرید وسفره انداختن دارن،ما ها فقط عید نوروز.

سید هام عیدغدیر.

اینجا آدم های قدیمی تر نون و حلوا میپزن حتی موقع نماز میبرن و پخش میکنن.جوونام که هیچی😬

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چی شد؟

ما شنبه عقدکنان داریم ۲٫۲ فکرکردیم عیده

جمعه هم باشه ب خاطر ی سری مسائل ک ب حضرت خامنه ای مربوط هست نمیگیرن و میفته شنبه

چه سری مسائلی

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

اره عزیزم کل کل جادهاروقطع میکنن فرش پهن میکنن شب تا صبح واسه نماز همه میرن حتی جوونا

خیلیم خوبه عزیزم،میگم شنبه عیده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز