2777
2789
عنوان

به همسرتون بگید جوجو واکنشش چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 102 پست
میشه ولی شاید فکر کنه دارم دستش میندازم

نظرت راجب این اختلاف سنی چیه؟

منم خوشم میاد که اینقد طرف ازم بزرگتر باشه

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 
میشه ولی شاید فکر کنه دارم دستش میندازم

درسته منظور منم همین بوده

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنش اونو نمیدونم ولی خودم قطعا از خنده منفجر میشم با ۱۸۵ تا قد و ۹۳ کیلو وزن بهش بگم جوجو که چی آخه؟بعدم داره بابا میشه زشته دیگه😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من ک همیشه بهش میگم😂 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
اره اکثر نی نی سایتیا منو میشناسن البته این ۳ کاربریمه شوهرم محضر داره وروحانیه

وای الان گفتی محضر داره وروحانی یه چیزای داره یادم میاد 🤔

قبلا تو تاپیکات بودم  

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲