2777
2789
عنوان

کیا دیر ازدواج کردن؟راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 47 پست
بچه دار نشدنت حتما حکمت خداس ربطی به سنت نداره .. ان شاءالله که خدا همین امسال دامنتو سبز کنه عزیزم

اینو میدونم عزیزم ولی خب در دهن بقیه رو نمیشه بست اگه کم سن تر بودم میتونستم چیزی بگم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من ۳۰ ازدواج کردم خوبه راضیم ولی میدونی بچه دار نمیشم هرازگاهی نیش می‌شنوم که اگه سنت کمتر بود بچه د ...

ان شاالله دامنت سبز بشه ...بفکر درمان باشید حرف مردمم اهمیت ندین 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله دامنت سبز بشه ...بفکر درمان باشید حرف مردمم اهمیت ندین 

درمان برای من فایده نداره فقط معجزه میتونه منو مادر کنه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اینو میدونم عزیزم ولی خب در دهن بقیه رو نمیشه بست اگه کم سن تر بودم میتونستم چیزی بگم 

زن داداش من ۱۸ سالش بود عروس ماشد الان ۳۸ سالشه بچه نداره همه راهیم رفتن...

دختر عمم ۳۵ سالشه، ۶ ماه پیش ازدواج کرد ۲ ماهه بارداره

به حرف بقیه اهمیت نده اگرم مهمه برات مثال بزن براشون 

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

خواستگار خوب دارم ولی فعلا هدف های دیگه ای دارم که باید اونارو انجام بدم نمیخوام اهدافم رو فدای ازدو ...

اگر ب گفته خودت خاستگارت خوبه ن تنها مانع نمیشه چ بسا باعث سرعت روند پیشرفتت میشه و کمکت میکنه .بازم خود دانی

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
زن داداش من ۱۸ سالش بود عروس ماشد الان ۳۸ سالشه بچه نداره همه راهیم رفتن... دختر عمم ۳۵ سالشه، ۶ ما ...

خب اینو اونی که میخواد حرف بهت بزنه خودش با خودش بگه چی بگم که خواهرمم میگه

این که میگ

ی کاملا درسته اما دیر ازدواج کرذنم واقعا خوب نیست پس زودتر خودتو پیدا کن

من دیر ازدواج کردم

وناراضی ام

اما در حین اینکه

همممممه فکر میکردن من چقدر عاقل و بالغم

اشتباهات زیادی تو زندگیم کردم که همه شوکه شدن

خب اینو اونی که میخواد حرف بهت بزنه خودش با خودش بگه چی بگم که خواهرمم میگه

آخیی عزیزم میدونم چقد سخته برات ما از ترس اینکه دلش نشکنه تو این ۲۰ سال حتی یه بار به روش نیاوردیم...

امیدوارم به حق این شبای عزیز که خدا به اطرافیانت یه درک درست بده به شما هم یه دختر خوشگل بده که به آرزوت برسی

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

این که میگ ی کاملا درسته اما دیر ازدواج کرذنم واقعا خوب نیست پس زودتر خودتو پیدا کن من دیر ازدواج ...

نه آخه میدونی از طرف دیگه هم به مردا اطمینان ندارم خودمم واقعا حساسم تحمل بی توجهی و یا اخلاق بد ندارم برا همین ترجیح میدم دیر ازدواج کنم یه شغلی داشته باشم که پشتوانه بشه برا من

آخیی عزیزم میدونم چقد سخته برات ما از ترس اینکه دلش نشکنه تو این ۲۰ سال حتی یه بار به روش نیاوردیم.. ...

ممنون عزیزم 

نه آخه میدونی از طرف دیگه هم به مردا اطمینان ندارم خودمم واقعا حساسم تحمل بی توجهی و یا اخلاق بد ندا ...

آره واقعا خیلی خوبه زن دستش تو جیب خودش باشمن برگردم عقب سعی میکنم فقط درس بخونم

و حتما ب جایی برسم

بعد ازدواج کنم

کاش 

واقعا زمان برمیگشت💔💔💔💔