2777
2789

منم یه یک ماهه ماه پیش سقط کردم بنظرم به قول مامانم میگه خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته پایین فداسرت قوی باش من رفتم دکتر دوتا قرص بهم داد یکی واسه روحیم که خراب بود داد یکیم داخلش اهن و اسید فولیک داره اگه میخوای بگم بهت بخری بخوری 

عزیزم یه چیز و علمی بهت میگم من ماما ام بدن جنین های مشکل دار و بیمار و به طور طبیعی زیر دوازده هفته حذف میکنه پس بدون قطعا خیریتی توش بوده ایا دوست داشتی میموند مشکل دار بود؟ یا ماه های اخر متوجه میشدی ؟ پس به خدا اعتماد کن 

فقطططط اگه قبلا تو سونی قبلی قلب داشته و الان ضربان نداره که هیچ درسته تشخیص ولی اگه هنوز ضربان قلب نداره یک هفته دیگه سونوتو تکرار کن شاید جنین دیر تشکیل شده یا قلبش ضعیفه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه هر چی خدا بخواد 

آفرین به شما که انقد قوی هستی مطمئن باش بهترین ها رو برات کنار گذاشته   

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزم یه چیز و علمی بهت میگم من ماما ام بدن جنین های مشکل دار و بیمار و به طور طبیعی زیر دوازده هفته ...

نه تشکیل شده بود قلبشم میزد ۱۴۶ بار در دقیقه الان وایساده دیروز صبح 

نه تشکیل شده بود قلبشم میزد ۱۴۶ بار در دقیقه الان وایساده دیروز صبح 

عزیزم به حکمت خدا دل بده قطعا صلاح شما به این بچه نبوده

حتمااااا بخواه دکترت برا دفعه دیگه که خواستی اقدام کنی براتون ازمایش ژنتیک و ازمایش های انعقادی و برات چک کنه