زیتون__سبز مدیر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3377 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 80 پست من هرشب تا دو و سه بیدارم. امشب که واکسن هیجده ماهگی پسرمو زدم باید بیدار باشم تبشو کنترل کنم بیشتر از هرشب خوابم میاد تازه عصر هم خوابیدم 1402/01/27 | 01:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرابیرا عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 15486 باشه امتحان میکنم مرسی خواهش عزیزماب رو بریز کف دستت بکش بالا یا با قطره چکان بریز حیوان مورد علاقم: اکسم
خانومی_آقاییمم عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1720 از همه دنیا بُریدم....فقط دلم میخواد فرار کنم یه جایی که هیچ کس نباشه.....خیلی خستم بیخیآل دنیا دو روزه خوش باش زیاد سخت نگیر گلم🌹💋 # الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
000darkness عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1123 کاش هیچوقت همچین عشقی نصیبمون نمیشد😢 منو بدبخت کرده از صب تا شب اینجام -_- زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :) بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت... / کف بینی میکنم نفری 30 خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
دخترخورشید۱ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 5480 عزیزم😔😔 مگه نیست ؟ هست ولی نیست نه مهری نه محبتی نه من نه به بچه هاازهمون اولم اینجوری بوددرست نشدکه نشدیه آدم کاملاسردمضخرف حرف بقیه برام مهم نیست😊
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3361 فیلمه؟ نه برنامه از ماهواره خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
خانومی_آقاییمم عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1720 کاش هیچوقت همچین عشقی نصیبمون نمیشد😢 نه بابا خوبه که # الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
زیتون__سبز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3377 پسرت الان چنتادندون داره وزنش چقدرهست یازده و نیمدندون تقرببا همه رو دراورده یه چهار پنج تا دیگه موندهالبته الان نوزده ماهشه. سرما خورده بود واکسنش یه ماه دیر شد
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3131 منو بدبخت کرده از صب تا شب اینجام -_- خیلی بده واقعا کاربری رو هم ک ببندی خاموش میایم باز خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
سیدوسادات عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2594 بیخیآل دنیا دو روزه خوش باش زیاد سخت نگیر گلم🌹💋 به خدای بالا سر من سخت نمیگیرم ....فقط دیگه طاقت ندارم...صبر ندارم....نمیتونم کوتاه بیام ....این گناهه؟میخوام تنها باشم ...فرار کنم .....من دیگه من نیستم ....
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3131 نه بابا خوبه که از کار و زندگی ادمو میندازه خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
چغور عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 2387 نمیدونم چرا همیشه این موقع ها بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره میگم کاش بچه داشتم به اون میرسیدم الانم سحری اماده کردم خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
زیتون__سبز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3377 تاپیک اخرم😔 عزیزم پسرت از اول کم خونی داشت؟
خانومی_آقاییمم عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1720 به خدای بالا سر من سخت نمیگیرم ....فقط دیگه طاقت ندارم...صبر ندارم....نمیتونم کوتاه بیام ....این گنا ... از خدا بخواه به دلت آرامش بده انقدر دلت آروم میگیره 😍😍😍 # الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
زیتون__سبز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3377 پسرمن ماه دیگ باید۱۸ماهگی بزنه سخت بودواکسنش؟ بدن با بدن فرق دارهمن دخترم سخت بود. پسرم به اندازه ی دخترم نه سخت نبود