2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست

منم شانسی شانسی اولین بار رفتم شیش هفته بودم تشکیل شده بود.منتها برا بعضیا دیر تشکیل میشه زودتر ک می‌رن دکتر که میگه قلب تشکیل نشده  کلی استرس وارد میشه .بمون ۸برو

یه سوال 

آزمایشات بارداری چطور؟؟ 

دکتر برام نوشته فعلا نرفتم انجام بدم 

آخه دکتر اصلی که انتخاب کردم آخر این ماه پذیرش میگیره چون میخاستم ببرم جوابشو پیش دکتر کرم نیا دکتر اصلی که میخوام تا اخر تحت نظرشون باشم.فردا یل پس فردا برم انجام بدم دیر نیسا بنظرتون؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله بسلامتی بغلش بگیری لطفا برام دعا بکن خدا نی نی گذاشته باشه تو دلم شوهرم قبول نمیکنه بریم بی بی بخریم دل خوش کردیم ب 14روز ک از تاریخم گذشته 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
عزیزم انشالله بسلامتی بغلش بگیری لطفا برام دعا بکن خدا نی نی گذاشته باشه تو دلم شوهرم قبول نمیکنه بر ...

الهییی چشم حتما 

براتون از ته دل دعا کردم .شماهم واسه من دعا کنید لطفا 

الهییی چشم حتما  براتون از ته دل دعا کردم .شماهم واسه من دعا کنید لطفا

فداتم عزیزم چشم انشالله بسلامتی بغلش بگیری عزیزم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا