2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان شرایط زندگیتون خوبه؟ 

من به خاطر مسائل دیگه دارم جدا میشم من شوهرم پول دستش زیاد می آمد ولی ب من خرج نمی کرد پولاس جمع میکرد که به آرزوهاش برسه در حالی که چهار سال حتی ب من لباس عید هم نمی خرید دیگه واقعا مانتو نداشتم الانم آمدم قهر دوماه اونم اصلا عین خیالش نیست

الان شرایط زندگیتون خوبه؟ 

اگه اخلاق شوهرت خوبه و دوستش داری برو سر کار برات عار هم نباشه من شوهرم نمی داشت برم سرکار ولی تو اگه شوهرت میزاره برو زندگیت بساز اگه واقعا شوهرت قدردانی باشه

اگه اخلاق شوهرت خوبه و دوستش داری برو سر کار برات عار هم نباشه من شوهرم نمی داشت برم سرکار ولی تو اگ ...

نه متاسفانه قدر دان نیست خیلی هم خوش اخلاق نیست. غیر اجتماعی هست. پشتوانه مالی نباشه آدم نمیتونه خودشو بالا بکشه 

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
بچه داری؟یکم بیشتر فکر کن برید شهر خودت ای کاش منم تو غربت بودم حداقل دخالت مادرشوهر نبود 

بچه ندارم مادر شوهرم بغل گوشمه اما نمیگه مرده ای بازنده فقط با دخترش خوشه. نمیگه این عروسم غریبه اصلا. هیچ جا نمیرم فقط خونه. هرچند ماه یه بار فقط خونه مادرم میرم 

شوهرت اجتماعی نیست یعنی اهل رفت و آمد نیست؟ بهترین راهکار اینه بری پیش مشاور من خودمم توی دوراهی گی ...

من خودم روانشناسی خوندم. اره اهل رفت وآمد نیست. هروقت به شوهرم گله میکنم میگه اگر نمیتونی برو