سودا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 عنوان تخمک گذاری 111 بازدید | 19 پست امروز روز تخمک گذاریم بوده دیروز رابطه بدون جلوگیری داشتم امکان بارداری هست؟؟زیر دلمم درد میکنه شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !... 1402/01/26 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سودا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 تا موعود صب کن... ببین شده یا نه 😐چشم شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...
سودا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 احتمال زیاد هست اخه تنبلی شدید داشتم الان نمیدونم دارم یانه یکسال پیش تموم داروهامو ول کردم و رژیم رو شروع کردم نمیدونم میشه یانه شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...
نفسمپسرمممم عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2024 از کجا میفهمی دقیق روز تخمک گذاریت کیه؟ منم همین سوالودارم
شیرینی_تر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 71 از کجا میفهمی دقیق روز تخمک گذاریت کیه؟ علائم داره دیگه : درد زیر دل، ترشحاتی مثل سفیده تخم مرغ شفاف و لیز ازت خارج میشه. برا من معمولا ۱۰ یا ۱۱ روز بعد از اتمام پریودیمه.
نفسمپسرمممم عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2024 علائم داره دیگه : درد زیر دل، ترشحاتی مثل سفیده تخم مرغ شفاف و لیز ازت خارج میشه. برا من معمو ... کیت معلوم نمیکنه
شیرینی_تر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 71 اخه تنبلی شدید داشتم الان نمیدونم دارم یانه یکسال پیش تموم داروهامو ول کردم و رژیم رو شروع کردم نمید ... پس باید صبر کنی ببینی پریود میشی یا نه اگه از موعدت گذشت بی بی چک بذار مطمئن بشی
سودا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 از کجا میفهمی دقیق روز تخمک گذاریت کیه؟ معمولا ۱۶سیکل روز تخمک گذاریمه نرم افزار پریودی هم دارم و اینکه قبلاً که دکتر میرفتم روز ۱۶سیکلم دقیق روز آزادسازی تخمک بود وعلایمش روهم دارم شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...
سودا۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 متوجه نشدم کیت؟؟؟؟؟ اره یچیزی مثل بیبی چک که تو داروخونه میتونی تهیه کنی شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...