2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

111 بازدید | 19 پست

امروز روز تخمک گذاریم بوده دیروز رابطه بدون جلوگیری داشتم امکان بارداری هست؟؟زیر دلمم درد می‌کنه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد هست 

اخه تنبلی شدید داشتم الان نمیدونم دارم یانه یکسال پیش تموم داروهامو ول کردم و رژیم رو شروع کردم نمیدونم میشه یانه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
از کجا میفهمی دقیق روز تخمک گذاریت کیه؟

معمولا ۱۶سیکل روز تخمک گذاریمه نرم افزار پریودی هم دارم و اینکه قبلاً که دکتر میرفتم روز ۱۶سیکلم دقیق روز آزادسازی تخمک بود وعلایمش روهم دارم 

متوجه نشدم  کیت؟؟؟؟؟

اره یچیزی مثل بیبی چک که تو داروخونه میتونی تهیه کنی