2777
2789
سلام...من به تازگی جوجه مینا خریدم..حدود دوهفتس تقریبا...اوایلش خوب غدا میخورد..اما الان دو سه روزه غدا کم میخوره....صداش گرفته...از بینیش اب میاد گهکاهی..وبعد از اب خوردن بدنش شروع به لرزیدن میکنهه
خدایا جونم دوست دارم......
ما یه مینا داشتیم بزرگ بود اینجوری شد تازه پراش ریخت و بوی بدی هم میداد . بعد 3 تا تخم سبز رنگ گذاشت که چون جفت نداشت پوچ بودن و 1-2 هفته بعدش خوب شد . زیاد پرنده حساسی نیست .
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم قفسش رو بذار نزدیک افتاب.تا بدنش گرم بشه موقع خوابش یه ملحفه دولایه کامل دو قفسش تا ثبح بذار کلابدنشو گرم نگه دار و اصلا تو محیط کولردار نذارش سیب و موز و پرتقال هم بش بده
خوب ببرش دکتر ما هم مینا داریم تا یه چیزیش میشه سریع مامانم میبرتش دکتر الان سه سالشه ولی مریض شده کبدش بزرگ شده البته همه میناهای خونگی انگار بیشتر از 4 سال عمر نمیکنن خیلیی بده وابستگی میاره شدید مخصوصا وقتی به حرف میفته
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...