2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 43 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از تخت بیمارستان خسته شدم اومدم رو صندلی نشستم اعصابم ندارم

عزیزم ایشالا زود خوب میشی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
از تخت بیمارستان خسته شدم اومدم رو صندلی نشستم اعصابم ندارم

الهی خدا همه مریضا روشفا بده الهم شافی کل مریض ب حق مریض کربلا 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

قبول باشه عزیزم

ممنونم مهربون❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم نشستم شوهرم بیدار بشه جارو بزنم از دو خوابه دستشو بریده بخیه زدن دیشب بستری بود 

اخ چجوری بریده

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

با خوردکن🫠 از دیروز اسیریم خداروشکر استخونش چیزیش نشده🤕

یاالله خداروشکر بخیرگذشت ی صدقه بده 

توروخدا دخترا واسم دعا کنیدامروز اسمم توقرعه کشی ساعت ۷ دربیاد اخه خیلیییییییی بهش احتیاج داریم