بگو هروقت تصمیم گرفتم حتما قبلش ب شما اطلاع میدم یا بگو والا من رو تربیت بچم خیلی حساسم میخوام بیشتر کتاب بخونم که وقتی بچه دار شدم جوری تربیتش کنم تو زندگی بقیه دخالت نکنه
نظرتون محترمه ولی خودم و همسرم تصمیمی نداریم دربارش محترمانه ب...رین بهش
لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق.. کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈
تا نیاری میگن. تازه اوردی هم میگن😒 من تازه زایمان کرده بودم مادرشوهرم گفت میگن رو دماغ بچه ک رگ پیدا باشه بجه بعدی پسره😒😒😒میخواستم خفه اش کنم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
میتونید بگید:تو که داری کجای دنیا رو گرفتی,یا فضول رو بردند جهنم گفت هیزمش تره,
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است