2789
عنوان

مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 50191 بازدید | 124 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه کجاست خونتون؟ ویلاییه؟ چند متریه؟ کلا تا الان چند مرحله پرداخت کردین ؟ بعد از چند مرحله رفتین بر ...

۱۰۵ متری نه ویلایی نیس پنج طبقه چهارواحده الان مرحله ۸ بازم پیامک اومده ۱۰۰ دیکه پرداخت کنیدتازه بشه ۸۰۹تایک ملیاردپرکنید نه هنوزانتخاب واحدم نکردیم

خدایاسپاس گذارم  
۱۰۵ متری نه ویلایی نیس پنج طبقه چهارواحده الان مرحله ۸ بازم پیامک اومده ۱۰۰ دیکه پرداخت کنیدتازه بشه ...

بعذ از چند مرحله واریز متراژش و انتخاب کردین؟ 

یعنی اول متراژ و مشخص میکنن بعدن واحد و طبقه رو انتخاب میکنن؟

بعذ از چند مرحله واریز متراژش و انتخاب کردین؟ یعنی اول متراژ و مشخص میکنن بعدن واحد و طبقه رو انتخاب ...

نه همون اول گفتن ۱۰۵ متری میسازن به غیرازانبار ارسال ۹۹ شروع شده واللان گچ سفیدمیزنن یع ماه دیگه باید میره برای انتخاب واحدحالا ایقدکشش میدن بخوره به تورم بیشترش کنن

خدایاسپاس گذارم  
نه همون اول گفتن ۱۰۵ متری میسازن به غیرازانبار ارسال ۹۹ شروع شده واللان گچ سفیدمیزنن یع ماه دیگه بای ...

اها خوبه حالا ساختن مال ما رو هنوز بعد از ۵ مرحله واریزی زده تخصیص پروژه . انگاری هنوز اصلا شروع نکردن

سلام خوبی واقعا برای بندرعباس باید یک و دویست خودمون بدیم

سلام گلم. شما کدوم طرح هستید؟ من طرح850واحدی بنیاد مسکن. ما رفتیم پرسیدیم هفته پیش گفتن هر کی تاحالا800تومن واریز کرده و رتبش زیر600باشه اخرشهریور بهش خونه ها رو تحویل میدیم

پارسال تیر یا مرداد ثبت نام کردیم فروردین امسال همین ماه درواقع ده روز پیش پیامک تشکیل پرونده اومد و ...

عزیزم مسکن ملی چی شد انتخاب واحد کردین کدوم شهرین چقدر تا به حال ریختین چند متری هستش