2777
2789
عنوان

کیا منتظر جواب سامانه یکپارچن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 39 پست
مگه جوابا اومده؟

اره عصری میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ماشین داریم هنوزم پولو جور نکردم کلا ۱۵۰ تا داریم 

فعلاکافیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یاااااا حسین 

چیشد😅

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
واسه ی ما در اومده چون فرسوده ثبت نام کرده بودیم یا این ماه میشه شش ماه که ندادن  واسه اون یکی ...

یکساله ثبت نام کردین فرسوده رو؟

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
یعنی عصری میفهمیم موعد تحویلمون چه ماهیه؟

بععلللههههه

واسه الان اره 

ماشینی ک زدین چی بوده مگ؟۱۰۰تومن ک مسدوده صدوپنجاهم دارین میشه دویست پنجاه دیگ درسته؟

دوست دارم نوبت من زود باشه

و منننن