دوست عزیز منم همچنین مشکلی رو دارم هر بار با خودم عهد می کنم فراموش کنم باز نمیشه خسته شدم میدونم که دارم به خودم آزار می رسونم ولی باز موفق نمی شم 😔
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
آفرین .... خیلی سخته.... خدا بهمون کمک کنه تا آروم بشیم 🤲
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
چندین بار تو ذهنم میگم برام مهم نیست ولی هی میاد تو ذهنم🤦🏻♀️
خیلی چیزا هست ک آدمو عذاب میده فکر کردن بهش اما نمیشه ک فراموشی بگیریم و همه چیز از ذهنمون پاک شه ب هر حال میاد تو ذهنت باید بتونی ذهنتو مدیریت کنی همین ک یادت اومد خودتو درگیر ی چیزی کنی ک اون یادت بره یا اگ خوبی در حقت کرده ب اون خوبی فک کنی اگ میتونی طرفو کمتر ببینی و...
بله هی خواهرم بهم میگه اون الان خوش و خرم زندگیشو میکنه و خبر نداره تو اینجا ناراحتی و یا چیزی ولی ا ...
متأسفانه خیلی سخته 😔
باید به اون مرحله برسیم که حرف کسی اینقدر رومون تاثیر نزاره ، موفق نشدم ولی سعی میکنم که هر سری ک میاد تو ذهنم فقط به خدا بگم ک به خودت سپردم و بعد خودمو مشغول کنم که یادم بره