2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه چهار ماه دیگه متولد میشم😉

اخی سونو برو که خوب وزن بگیری مامانت حرص نخوره لاغری🤣😂

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چرا

چون فعلا مث یه مرده ام 

اگه اون اتفاق بیفته زنده میشم

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
اخی سونو برو که خوب وزن بگیری مامانت حرص نخوره لاغری🤣😂

اتفاقا لاغر هم هستم😑😂

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
مرده بدم زنده شدم ، گریه بدم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شد مرده بدم زنده شدم ، ...

از عشق نگو دلم خونه،کسی که فک میکردم بهترین ادم دنیاس لاشی ترین و دروغ گو ترین و بی وحدان ترین ادم دنیا از اب درومد

منم خیلی وقته حوصله گریه ندارم

منم از وقتی بچه بودم خیلی گریه میکردم ها ولی تو تنهایی هام اصلا یه بار هم نمیشد جلو کسی گریه کنم دیگه با همکلاسی هام که ۶ سال همکلاس بودم که بعضی وقتا بعضی هاشون هم گریه میکردن ولی میگفتن که فلانی (من رو میگفتن) اصلا گریه نمیکنه دیگه نمی‌دونستن چقدر گریه میکنم یه مدت هم که گذشت هرچقدر میخواستم هم نمیتونستم گریه کنم انگار دیگه چشمم خشک شده بوده ولی بعدش هم که درست شد دیگه شدم مثل مرد ها که اگه یه چیزی خیلی خیلی خیلی بیش از اندازه بهم فشار بیاره فوقش دو قطره گریه میکنم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

اینجوری که نابود میشی برو پیش مشاوری روانشناسی

رفتم یه بار دو جلسه رفتم گفت باید با شوهرت بیای اینم میگه من مشکلی ندارم نمیاد. خودمم بچه کوچیک دارم سختمه دکتر رفتن مشاور که یکساعت طول میکشه