هعیییی2 مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 12710 عنوان چرا بیدارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 51 پست یعنی مردم مناومدم برم بخوابم، داداشم مدرسه رو میخواست بپیچونه نشد، بهش گفتم برو بخواب صبح باید رود پاشی رفت خوابید، ی ساعتی میشه. بعو من اومدم بخوابم دیدم تبلت دستشه :))))) من دید گذاشت کنار محلمم نمیده هااااا فقط چشاشو بست ک مثلا من خواااابم به نام خداوند رنگین کمان🌈 این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم... 1402/01/26 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__تابستان عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2824 اونک مانع پریود میشه واس قطع پریودیه واس درد باید مسکن بخوره نه واسه درد مفنامیک اسید میخورن تو پریودی بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
دختر__تابستان عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2824 متاهل پماد دالاواگ سی هم خوبهشیاف واژینفکت هم عالیه بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 31649 نه واسه درد مفنامیک اسید میخورن تو پریودی عه من ماه قبل از داروخونه گرفتم گفت روزی دوتا بخوری پریود قطع میشه بعد دوروزواس درد ژلوفن میخورم این ماه نخوردم دردم کم بود
دختر__تابستان عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2824 عه من ماه قبل از داروخونه گرفتم گفت روزی دوتا بخوری پریود قطع میشه بعد دوروز واس درد ژلوفن میخورم ا ... نه روزی دوتا چرا بخوری همون ی دونه کافیه کهاگه درد زیاد داری تو پریودی دمنوش خوبه بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..