2777
2789
ممنون  عزیزم ولی در کل خوبه پس انداز من شوهرم خوب نیست میترسم اخرش هیچی تو زندگیش نداشته باشم

بهترین تصمیم گرفتی

سعی کن یه مهارتی هم یادبگیری که اگه شرایط خدایی نکرده بحرانی شذ بتونی از هنرت منبع درآمد داشته باشی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب میگی پول نمیده و اگر بده باز خواست میکنه.خب چطور میخوای قسط بدی؟

خب قسط  وام ماهی ۲۵۰  عموم تو بانکه جور میکنه میتونم ماهی ۲۵۰ از خوراکی دخترم و خرج ریز خونه بزنم اخه ماهی ۲۵۰ کم  کم بیاد دستم خرج میکنم ولی این جوری ی چیزی میگیرم قسطش کم کم میدم

خب قسط  وام ماهی ۲۵۰  عموم تو بانکه جور میکنه میتونم ماهی ۲۵۰ از خوراکی دخترم و خرج ریز خو ...

خب اگه اینجوریه که عالیه.فقط نباید شوهرت بفهمه چون خیلی بد میشه و پولتم از دستت میره.به عموت هم بگو که حواسش باشه

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
بهترین تصمیم گرفتی سعی کن یه مهارتی هم یادبگیری که اگه شرایط خدایی نکرده بحرانی شذ بتونی از هنرت من ...

انقدر عوضی اجازه پیشرفت نمیده میدونم خیلی دیره ولی از هیچی بهتر  کاش خونه ماشین نداشتیم کاش تو چادر بود ولی ادم بود

خب اگه اینجوریه که عالیه.فقط نباید شوهرت بفهمه چون خیلی بد میشه و پولتم از دستت میره.به عموت هم بگو ...

ن عموم زنش نفهمه نمیگه دیگه چاره ندارم چون صبر کنم ماهی ۲۵۰ جم کنم چیزی نمیشه بازم اینجوری ی پول کامل دستمه

ن عموم زنش نفهمه نمیگه دیگه چاره ندارم چون صبر کنم ماهی ۲۵۰ جم کنم چیزی نمیشه بازم اینجوری ی پول کام ...

ببین اگر میتونی با مادر یا پدرت یا خاهر یا برادر هر کدوم که راحتتری حرف بزن.وام به اسم اونا باشه تا اگر هم شوهرت بفهمه بگی مال تو نیست

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋