2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 64 پست
وای خیلی ازت میترسم 😑🥺

نترس بابا بپر بغلم🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم کلی ازش خواهش و التماس کنم شاید ماهی یکی دو بار 

واسه من دفعاتش بالاس، لعنتی تایمش خیلی کمه تامن گرم میشم تموم میشه 😑😑 گاهی باهاش قهرمیکنم متوجه میشه معمولا خودشو میزنه به اون راه گاهی ام 3،4 ماه یبار یه حالی به من میده 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
وای خیلی ازت میترسم 😑🥺

من نیز ی بار بهشون گفتم ترسیدم پاک کردم کامنتمو😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
چیش بی کلاسی 🤔🤔 نگرفتم چی شد🙄

وای ظالم و دلت میادو الو بل خیلی بی کلاسه این حرفا منم قبلا میگفتم این حالت که نره خر رو لوس میکنیم هیلی بیکلاسیه بعد طرف دوری میکنه میگیم حسوده د صورتی که بدش میاد چندشش میشه از این مدل حرف زدن 

مثلا اینایی که درباره مرد یجوری حرف میزنن انگار مرد نی نی کوچولوئه وای اخی یا مثلا یجوری میگن انگارمرد مظلومه که نیست کلا از این حرفا 

چحوری بگم متوجه شی ؟

اسی محو شد😆

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

شوهرت فکر خودشه فقط که خودش فقط حال کنه خودخواهه

اره خود خواه، تو همه چی 😩

البته خیلی ام زبون بازه ولی من ک با قربون صدقه کارم را نمیوفته.... دوسش دارم ولی کاش ازدواج نمیکردم، دوست بودیم بیشتر بهم توجه میکرد حالا خونه خودشم خیالش راحته دیگه اهمیت نمیده، جز اون دسته از مردایی ک فقط میخوان ب دست بیارن دیگه چجوری نگه دارن مهم نیست 😑

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.