2777
2789
عنوان

با تار مو میتونن طلسم بگیرن مگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خیلی میترسم چکار کنم بهش فکر نکنم 

به چیزهای خوب فکر کن خودت رو سرگرم کن 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
ببین چله بگیر دفع میشه نگران نباش من چندبار برام پیش اومده چله گرفتم درست شده

با تار مو برات پیش اومده عزیزم ؟ 

میشه توضیح بدی چله چجوریه ؟ انقد گریه کردم که نگو 

راست میگی؟ چکار کنم خیلی میترسم 

خانم شما ظاهراً آدم مذهبی ای هستید، فکر می‌کنم مقدساتتون میتونن آرومتون کنن چون بهرحال یقین دارید که خالق قادر مطلقه دیگه؟ طلسم و دعا و.. اصلا اثبات شده نیستند و اثبات هم نمیشن اینهایی که بهش اعتقاد دارند اگر بتونن خارج از ادعاهاشون که از تجارب شخصی و توهماتشون نشأت میگیره اثباتش بکنن باور کنید حتی بهشون جوایزی تعلق میگیره. 

چگونه شرح دهم، لحظه لحظه‌ی خود را برای اینهمه ناباورِ خیال پرست؟ Intellectual
خانم شما ظاهراً آدم مذهبی ای هستید، فکر می‌کنم مقدساتتون میتونن آرومتون کنن چون بهرحال یقین دارید که ...

بخدا خودمم موندم چجوری میشه یه آدم با تار مو سرنوشت تغییر بده اما سرچ کردم دیدم چیا نوشتن ازش 

به قول شما مدام میگم خدا بزرگه هیچی نمیشه اما ته دلم بدجور ترس افتاده 

پس خدا چی کائنات چی 

خدا همه چی افریده ولی انسان ها کاربرد درستشو بلد نیستن گند میزنن توش و خدا هم تا راهی بگیره واسشون طرف هلاک میشه ایمان میاره ب طلسم و دعا و خدا انارو ول میکنه ب حال خودشون و ب کسایی ک بهش ایمان دارن رو میاره خدا هس ولی خب اینام کاردستی های خدان ک نتونستن خوب بکار ببرن و شیطان جاشو گرفته اونام تا چهل روز میتونن اثر کنن بد میرن سرخون زندگیشون