ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
خانم شما ظاهراً آدم مذهبی ای هستید، فکر میکنم مقدساتتون میتونن آرومتون کنن چون بهرحال یقین دارید که خالق قادر مطلقه دیگه؟ طلسم و دعا و.. اصلا اثبات شده نیستند و اثبات هم نمیشن اینهایی که بهش اعتقاد دارند اگر بتونن خارج از ادعاهاشون که از تجارب شخصی و توهماتشون نشأت میگیره اثباتش بکنن باور کنید حتی بهشون جوایزی تعلق میگیره.
چگونه شرح دهم، لحظه لحظهی خود را برای اینهمه ناباورِ خیال پرست؟ Intellectual
خدا همه چی افریده ولی انسان ها کاربرد درستشو بلد نیستن گند میزنن توش و خدا هم تا راهی بگیره واسشون طرف هلاک میشه ایمان میاره ب طلسم و دعا و خدا انارو ول میکنه ب حال خودشون و ب کسایی ک بهش ایمان دارن رو میاره خدا هس ولی خب اینام کاردستی های خدان ک نتونستن خوب بکار ببرن و شیطان جاشو گرفته اونام تا چهل روز میتونن اثر کنن بد میرن سرخون زندگیشون