2777
2789
عنوان

چیکار کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عقدمون

بعد که برین زیر یه سقف خیلی بهتر میشین.

تااون موقع باید دنبال بهتر شدن رابطه تون باشین بخاطر اینکه اذیت نشی.

من توی عقد خیلی اذیت شدم از وقتی دیگ کاملا کنار هم زندگی میکنیم خیلی خیلی خوب شدیم

درسته این کار؟ 

من‌گاهی واس عشقم گل میخرم  چرا درست نباشه؟ چون مردن احساس ندارن؟ شوهر شمام خیلی احساساتی هستش معلومه چه اشکالی داره عشقتو بهش نشون بدی دختر🙂

وزن‌حال۹۵‌هدف‌۶۵❤️‍😌
والا بخدا مشاورم میریم البته یه دوماهی هست نرفتیم ولی تا کی مشاور بخواد میونمون رو درست کنه؟ 

نمیدونم شاید شوهرت همکاری نمی کنه و حساس شده نگران نشو تقریبا همه با هم مشکل دارن کم و بیش .اگه واقعا داری آسیب میبینی باید به کات کردن هم فکر کنی 

نمیدونم کی جور بشه بریم زیر یه سقف ولی کاملا داغوننم الان

مشاور بهت معرفی کنم عزیزم؟

اینو مطمعنم سنش بره بالاتر و زیر یه سقف برین خیلی بهتر میشین.

اما مشاوره هم خیلی خوبه برااینکه تا خوب شدن رابطه تون اذیت نشین 

مشاور بهت معرفی کنم عزیزم؟ اینو مطمعنم سنش بره بالاتر و زیر یه سقف برین خیلی بهتر میشین. اما مشاور ...

میدونی مشاور دلم میخواد با یه نفر جدید ولی وافیعیتش باید از اول بشینی بگی براش کی هستی چیکاره ای 

مشاور بهت معرفی کنم عزیزم؟ اینو مطمعنم سنش بره بالاتر و زیر یه سقف برین خیلی بهتر میشین. اما مشاور ...

احساس میکنم من کوچیکم بلد نیستم همش اینطور هست

همیشه من باید بگم ببخشید من اشتباه کردم

هیچ وقت اشتباه خودشو قبول نمیکنه

بعد انقدر حرف میزنه دلیل میاره که خسته میشم از بحث باهاش

میدونی مشاور دلم میخواد با یه نفر جدید ولی وافیعیتش باید از اول بشینی بگی براش کی هستی چیکاره ای&nbs ...

اره اشکال نداره خیلی خلاصه توضیح میدی اونا خودشون میفهمن.

بازم اگ خواستی من مشاور خوب بهت معرفی میکنم تلفنی مشاوره میده