2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشمم حتما عزیزمم من هروز زیارت عاشورا و حدیث کسا میخونم حتما دعاتون میکنم اسمتون میگید؟؟؟  باب ...

اسم مستعارم یاسمن 

من خودمم نیت کروم چهل روز زیارت عاشورا بخونم ایشالله واقعا اقا امام حسین دیگه یه نطری کنه ای خدا تو یه کاری کن خسته شدم دیگه ای خدا من به کی بگم به چی دست بزنم این مشکل حلشه 

خودت میدونی من عیر تو کسیو ندارن 

دعام کنید شاید واقعا دعای شما گیرا باشه این بار حلشه این مشکلم خدا میدونه امیدم فقط به خودسه😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
اسمم نجمه اس عزیزم 

براتون دعا میکنم انشالله ک حاجت روابشی گلم 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
اسم مستعارم یاسمن  من خودمم نیت کروم چهل روز زیارت عاشورا بخونم ایشالله واقعا اقا امام حسین دی ...

حتما ب حاجتت میرسی عزیزم ب لطف خدااا منم دعات میکنم انشالله ک به حق امام زمان ب جاتت برسی

یدونه سوره یاسین ب مادر امام زمان هدیه کن عالیه

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
خدا نکنه،انشالله که هرچی میخای همون بشه 

به خدا دیگه جونشو ندارم مدام خودمو میزنم به اون راه ولی منم ای خدا ادممم چرا تموم نمیکنی خدا یا حل کن یا راحتم کن خدایا گناه من این وسط چیه که حل نمیشه چرا درست نمیشه 

به خودش قسم دیگه جونی ندارم ادامه بدم به خدا کفر نمیگم علط کنم کفر بگم ولی به خودش قسم دلم و قلبم داره اتیش میگیره فثط هودش میدونه خودش جواب دل شکستمو بده ای خدا تو ببین با من چه شد منی که چوب دلمو خوردم این بار خدا ای خدا ای خدا تو که شاهدی تو این بار کاری کن بفهمم پشتمی بفهمم خدا هنوز جای حق نشسته خدایا این بارم کاری کن بفهمم خدای من تنهام نداشته هرچند میدونم الان که اینجامم خدا هوامو داشته خدایا این یه بارم ببین منو ببین بندتو که واقعا داع به دلم زد این ادم منی که کاریش نکروه بودم تو شاهدی چقد کمکش کردم خدایا ت  حق منو بگیر خودت ای خدا ای خدااا

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
😞غصه نخور ایشالا که حل میشه یکم صبوری کن 

به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم حلشه کم اوردم تحمل هیچیو دیگه ندارم 

میشه خدا این بارم حل کنی مشکلمو ای خدا😭

حتما ب حاجتت میرسی عزیزم ب لطف خدااا منم دعات میکنم انشالله ک به حق امام زمان ب جاتت برسی یدونه سور ...

اتفاقا روزای زوج میخونم هدیه میکنم به خدا  همه ایمه اموات و شهدا ولی نمیدونم چرا نمیشه دیگه 

چرا خدا سکوت کرده خدایا تو روخدا حداقل بیا بزن تو دهنم ولی بدونم پشتمی