2777
2789
عنوان

کارم درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 23 پست
پس برو ی مدت حالت عوض بشه انشاالله ک همچی درست میشه عزیزم مارو هم دعا کن رفتی

امضات داره حال منو میگه که 

مرسی بابت دعای قشنگت ان شاءالله حال دلت هر جا گه هستی خوب باشه خنده از رو لبات محو نشه

وقت داری یکم نصیحتم کنی؟ حالم خیلی بده دو دلم  تو دو راهی گیر کردم

اگر واقعا دو راهی هست استخاره کن 

از نظر من ببین اینکه قطعیش می کنی که بریم دیگه برنمی گردیم این قسمتش اشکال داره 

آدم از آینده خبر نداره 

اگر میدونید الان پدر و مادرتون به نزدیک بودن شما 

نیاز اورژانسی ندارن می تونید برید 

اما برای آینده بسته به موقعیت تصمیم بگیرید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما این همه بار و بندیل رو هزار کیلومتر ببریم دیگه نمیتونیم برگردونیم که اگه بریم واسه همیشه میریم ...

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
امضات داره حال منو میگه که  مرسی بابت دعای قشنگت ان شاءالله حال دلت هر جا گه هستی خوب باشه خند ...

ممنونم عزیزم

دست خدا ب همرات باشه

کاملا درکت میکنم چ رنجی میکشی چون خانوادمم منو ترد کردن و چقدر رنج کشیدم

هروقت تو یادت اومدم رفتی پیش امام رضا منم دعا کن گلم😘😘😘

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اگر واقعا دو راهی هست استخاره کن  از نظر من ببین اینکه قطعیش می کنی که بریم دیگه برنمی گردیم ا ...

استخاره کردم میانه اومده 

این هنه اسباب و اثاث و رو هزار کیلومتر ببریم دیگه نمیشه که برگردونیم

شعل شوهرمم جوریه که اگه انتقالی بگیره اونجا دیگه تا بازنشستگی نمیتونه بیاد

مدرسه و دانشگاه دخترمم هست

ممنونم عزیزم دست خدا ب همرات باشه کاملا درکت میکنم چ رنجی میکشی چون خانوادمم منو ترد کردن و چقدر ر ...

پمنون از وقتی که برام گذاشتی ان شاءالله بهترین ها قسمتت بشه و همیشه احساس خوشبختی کنی

ولی اونا بین من و مال دنیا پول رو انتخاب کردن ترجیح دادن ما اساس ما تو خیابون باشه ولی اونا چند می ...

همیشه هم حق با پدرومادر نیس، اگه فکر میکنی در حقت نامردی کردن من با تصمیمت موافقم

پمنون از وقتی که برام گذاشتی ان شاءالله بهترین ها قسمتت بشه و همیشه احساس خوشبختی کنی

فدایت بابت دعای قشنگت نازنینم 😘😘😘❤❤