2777
2789

دوستان خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم فردا خبر خوبی بهمون بدن برام دعا کنید انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده یاامام زمان کمکم کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش، با خودش خدا رو شکر مشکل جدی ای ندارم، ولی خانوادش اونجوری که میخاستم نشدن متاسفانه

وای عزیزم چقدر مثل منی من و همسرم خداروشکر مشکلی نداریم از لحاظ مالی و اینا هم مشکل نداریم همو هم دوس داریم یه نی نی ناز هم داریم ولی خانوادش اصلا خوب نیستن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خانوادش ممکنه چه مشکلاتی ایجاد کنن؟ نمیدونم از کجا بفهمم. اما در کل مادر خواستگارم توی مراسم خواستگا ...

بپرس اصلا رودربایستی نکن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

پس شماها همه پشیمون هستین درسته؟ حالا ببینید ما مردها چقد پشیمونیم فقط شاخ در نیاوردیم که اونم به لطف شما میشه

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره،