2777
2789

چقدر دکتر رفتم سنوگرافی و آزمايش هورمونی هم چند بار انجام دادم چیزیم نیست اصلا

حتی تنبلی تخمدان هم ندارم نمیدونم کجا دیگه برم دکتر دیروز هم بعدسقط که یه ماه پیش سقط داشتم پریود شدم بخدا پریودیم هنوز همونه تغییری نکردم 

توروخدا بگین من برم کجا دکتر؟ 

کسی تا حالا اینطور مثل من بوده 

29 سالمه 😔😔بچه هم ندارم نکنه دارم یائسه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز پیج بارداری فلورا رو دنبال کن چند تا لایو داره گوش بده 

اون میگه یائسگی زودرس نداریم فقط با اصلاح سبک خیلی ها باردار شدن خیلی ها که با آمپول پریود میشدن پریود شدن 

اصلاح سبکشون شامل چند چیره که میگم بهت چیزایی که تو ذهنم مونده۱_حذف قند و شکر 

۲_ورزش روزی نیم ساعت۳- تنظیم خواب قبل ساعت ۱۱شب بخوابید تا ۸صبح

۴_خوردن جوانه گندم و ماش۵_خوردن مغزها به خصوص بادام۶_استفاده از روغن زیتون

میگه حساب کنید تو صد سال پیش زندگی میکنید سعی کنید ارگانیک بخورید مثلا رب گوجه خودت درست کن یا مثلا غذاهایی که مواد افزودنی داره  اصلا نخور از این چیزا 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
عزیز پیج بارداری فلورا رو دنبال کن چند تا لایو داره گوش بده  اون میگه یائسگی زودرس نداریم فقط ...

من خودم اصلاح سبک چند ماهی انجام دادم حامله شدم متاسفانه سقط کردم😔ایست قلبی کرد 

اما اصلا پریودیم درست نشد خیلی ناراحتم 😭😭کاش من زودتری بمیرم هیچ خاصیتی توی این دنیا ندارم 

من خودم اصلاح سبک چند ماهی انجام دادم حامله شدم متاسفانه سقط کردم😔ایست قلبی کرد  اما اصلا پری ...

نگران نباش عزیز همین عصبی بودن و تو فکر بودن بدتر از همه چیزه اصلاح سبک کن هم پریودت درست میشه هم باردار میشی به امید خدا خیلی بهش فکر نکن قرص آهن هم بخور کم خون نباشی یه وقت  خدا بزرگه هیچ کاریش بی حکمت نیست من خودم بعد هشت سال زندگی مشترک چند روزه بهش پی بردم از حکمت خدا

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
نگران نباش عزیز همین عصبی بودن و تو فکر بودن بدتر از همه چیزه اصلاح سبک کن هم پریودت درست میشه هم با ...

اصلا خونی از بدنم نمیره اتفاقا دکتر تعجب کرد چرا کم خون نيستم 😔کاش خدا معجزه شو نشون میداد پریودیم خوب میشد دیگه هیچی نمیخواستم