2777
2789
عنوان

دوسم داره؟! 😔 ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست
حق با شماست ولی دلم میخواد باهاتون دردودل کنم😔

ببین عزیزدلم ،به این راحتیا نمیشه فهمید کسی دوست داره یا ن 

ک علاقش هوسه یا عشقه،ولی معمولا پسرا چیزایی رو یادشون میمونه ک براشون خیلی مهمه 

هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام بیشتر بگی🌹

معمولا خجالتین و کمبود اعتماد بنفس دارن میتونه از مشکل اقتصادی باشه یا از خونوادهش درگیره وقت نکرده آداب معاشرت با خانوم ها یاد بگیره. خرذوق میشن جوابشون میدی تحویلشون میگیری تفاوت عشق و رفتار دوستانه تشخیص نمیدن یعنی یه خانومی عادی سلام علیک کنه حالشو بپرسه میگه اوه حتما ازم خوشش اومده شیفتهمه😂 لیسانسه ها رو دیدی یاده اون پسره میفتم🤣🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اگه شما هم دوسش داری ،ی فرصت دیگه بهش بده تا بیشتر بشناسیش و بفهمی حس واقعیش چیه

من عاشقشم اما اون ارتباط نمیگیره یبار خودم بهش زنگ زدم گفتم چرا بهم زنگ نمیزنی گفت دلایل خودمو دارم گفتم لابد منو نمیخوای گفت اگ نمیخواستم الانم که زنگ زدی جوابتو نمیدادم دلیلشو بهم گفت منطقی بود خودمم قبول داشتم چون به من مربوط بود ولی ینی دلش تنگم نمیشه برام اون میگفت هیچ وقت فراموشت نمیکنم

من عاشقشم اما اون ارتباط نمیگیره یبار خودم بهش زنگ زدم گفتم چرا بهم زنگ نمیزنی گفت دلایل خودمو دارم ...

دوستت داره ولی اونقدر دوست نداره ک کنارش خوشحال باشی و ارامش داشته باشی ،تا وقتی هم اینجوری نباشه کنارش خوشبخت نمیشی 

هیچی
دوستت داره ولی اونقدر دوست نداره ک کنارش خوشحال باشی و ارامش داشته باشی ،تا وقتی هم اینجوری نباشه کن ...

باورکن همینکه توقلبش منو بخواد برام بسه ولی الان ازش بیخبرم😔ینی خیلی وقته که بیخبرم

باورکن همینکه توقلبش منو بخواد برام بسه ولی الان ازش بیخبرم😔ینی خیلی وقته که بیخبرم

نباید بس باشه عزیزم،اینجوری هیچ وقت حالتون کنارش خوب نمیشه ،میگذره عزیزم ادم خیلی بهتره سر راهت قرار میگیره

هیچی