2777
2789

۵۰0 صلوات نذر کردم برام دعا کنید

دعای دسته جمعی جواب میده دعا کنید آبروم نره بدبخت بشم دعا کنید همه چیز به خوبی تموم بشه نمیتونم بگم چیشده هر چند تا فرستادید بگید دعاتون میکنم توروخدا سر نماز دعام کنید بی آبرو نشم که سرمو با اره میبرن

هرکی اینجا تاپیک خواهر شوهری واینا میزنه باید مسلح به جلیقه ضد گلوله باشه😃 کاربری دست سه نفره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

استار عزیزدلم واسه شادی و سلامتیت حمد خوندم ❤️❤️

ممنون می‌شم تاپیک آخریم ک باز هست نظرتون رو بگید لطفااااااااا خیلیییییییییییییی مهمه واسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

استارتر جان اگر راضی نیستی بگو پاک کنم پیامَم

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
۵۰0 صلوات نذر کردم برام دعا کنید دعای دسته جمعی جواب میده دعا کنید آبروم نره بدبخت بشم دعا کنید همه ...

حالا بگو چی شده ببینم 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

با اجازه اسی، 

دوستان یه سوال داشتم میگم تو این سایت کسی میتونه خودشو تعلیق کنه یا نه باید درخواست بده چجوریه توضیح بدین ممنونم 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم