2777
2789
عنوان

دستورتخلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
چرا سرتو چ بلایی اومده

مستاجرم پرو بود خيلي اذيت ميكرد فكر كرده هتل كرايه كرده منم مسئول هتل هستم اخرش هم خودش خاست بره خارج از موعد ولي ي بلايي سرم اورد انگار من بهش گفته بودم برو صبح كل پول بهش تحويل دادم ك كليد تحويلم بده تا شب تحويلم نداد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نوشته چی من عزیزم؟

منظورم دادخاستت هست نوشته هاي توي دادخاستت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میخوای ازش شکایت کنی، برو شورای حل اختلاف اون محلی که خونتونه،بعد برو اونجا علیه مستاجر دادخواست تخلیه عین مستاجره بده. هر چی هم مدرک داری، کپی برابر اصل بگیر و ضمیمه دادخواست کن. فقط حواست باشه، جلسه ی اول رسیدگی، اصل اون مدرک رو باید همراهت داشته باشی نه کپی مدارک رو. موفق باشی

سايت بنياد وكلا رو بخون 

ميتوني سوال هم بپرسي حوابت رو وكلا ميدن

ولي سوالهاي مشابه هم بخون

يا حتي با وكيلي تو اين زمينه كار كرده مشاوره تلفني بگير

چقدر زمان میبره عزیزم ؟من خونرو فروختم صفریان تعیین شده

زمان دقیقش رو که نمیشه گفت ولی به محض اینکه برای قاضی اثبات بشه که حق با شماست،حکم تخلیه رو صادر می‌کنه نهایتا دو ماه زمان میبره

وای چقدر طولانی من آخه خونمو فروختم ای داد

خب بفروش. ربطی نداره ک . الان اون مالک جدید(یعنی اون خریدار که اومده خونه رو خرید) میشه قایم مقام شما. یعنی دیگه اون باید کارای شکایت رو پیگیری کنه. مگر اینکه شما این موضوع رو ازش پنهان کرده باشی. یعنی نگفته باشی که این خونه، مستاجر داره. اگه اینطور باشه،خریدار می تونه قرارداد رو فسخ کنه

عزیزم دستور تخلیه با حکم فرق میکنه 

معمولا الان حکم میدن نه دستور 

اول شما فردا یک اظهار نامه بفرست به طرف زمان تعیین کن اگه بلند نشد شکایت کن چون خونه فروخته شده  برای این طبق مصوبه ستاد ملی کرونا دستور میدن  خسارت تو هم که باید بدی از مستاجر میگیرن 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

تو قرار داد نوشتید الزاما حونه باید تخلیه شده باشه

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
شما وکیل هستید؟

نه وکیل نیستم ولی املاک زبادی تحت اجاره دارم چه خودم چه وکالتا