2777
2789
این خواب خوب نیست اتفاق بد میوفته صدقه بده عزیزم

اتفاق بد برای من یا اون شخصی که خوابشو دیدم؟ 

حالم افتضاحه، لعنت ب بغض، لعنت ب گرفتگی دل،لعنت ب هر چی حس بده، لعنت ب دلتنگی، اه »» ۱۴٠۲/۱/۱۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون عزیزم حتما صدقه بدید

ببخشید بعد یه خواب دیگه هم بود خواب دیدم یه نفر سرطانی شده تعبیر اینو میشه بگین

حالم افتضاحه، لعنت ب بغض، لعنت ب گرفتگی دل،لعنت ب هر چی حس بده، لعنت ب دلتنگی، اه »» ۱۴٠۲/۱/۱۲
درسته یعنی زمانشو نمیشه فهمید؟

نه متاسفانه.

ی چیزی برات تعریف کنم البته کمی طولانیه.

سال ۹۰ ما ی همسایه خیلیییی عزیز داشتیم با دوتا پسر بچه ماه.این دوتا بچه از صبح تا شب پیش من بودن.تقریبا از سال ۹۱ من همش خواب میدیدم ایتا بچه های بردن جایی ک از من دوره و من برای دیدنشون گریه میکنم ولی نمیتونم بقلشون کنم.دقیقا این خواب شاید صدبار تکرار شد ‌.

میدونی کی تعبیر شد؟؟

پارسال تیر ماه بدای همیشه مهاجرت کردن و من از شدت دلتنگی حتی جرات تماسم ندارم.

یعنی نزدیک ۹ سال بعد تعبیر شد

نه متاسفانه. ی چیزی برات تعریف کنم البته کمی طولانیه. سال ۹۰ ما ی همسایه خیلیییی عزیز داشتیم با دو ...

اخییی چه خواب قشنگی😍😍😍

چه جالب ۹ سال بعد. اخه میدونین چیه من خواب زیاد میبینم گاهی

مثلا دوسال پیش همش خواب میدیدم خواستگارم بهم حلقه داده ولی کلا بهم خورد تازگیم شنیدم ازدواج کرده بعد ۲ سال

احساس میکنم بعضی خوابا فقط بازتاب افکار و خواسته هام هستن

راستی میشه زحمت یه خواب دیگه بهتون بدم؟ دیدم یه گوشواره قرمز گوشمه. درش اوردم یه گوشواره سفید انداختم. هردو تاشم بابام خریده بود.یه خانمی رو دیدم انگار مثلا معلمم بود گردنبند سفید گردنش بود گفتم بیا این گوشواره مال تو رنگش میخوره به گردنبندت ولی خیلی استقبال نکرد. یادم نیست بهش دادم یا نه😄

اخییی چه خواب قشنگی😍😍😍 چه جالب ۹ سال بعد. اخه میدونین چیه من خواب زیاد میبینم گاهی مثلا دوسا ...

اره بعضی خوابا فقط سناریوی ذهنه.

ببین چند هفته پیش بعد ازظهر خواب دیدم همسایمون اومده دم در خونمون بهم میگ منم مثل خواهرتون

بیدار شدم دو ساعت اومد درمون و زد کلی حرف زد اخرش گفت منم مثل خواهرتونما...🤣🤣🤣

اره بعضی خوابا فقط سناریوی ذهنه. ببین چند هفته پیش بعد ازظهر خواب دیدم همسایمون اومده دم در خونمون ...

منم ازین خوابا دارم خیلی

فایدش چیه خب😂 انقدر دلم میخواد تو خواب بهم بگن چرا بختم بسته شد و قسمتم شد تنها بمونم. ولی خب جواب خیلی چیزارو قرار نیست بفهمیم

منم ازین خوابا دارم خیلی فایدش چیه خب😂 انقدر دلم میخواد تو خواب بهم بگن چرا بختم بسته شد و قسمتم ش ...

تعبیر خواب گوشواره شادی و خبرای خوشه.گردنبتدم ازدواجه.ولی الان ذهنم یاری نمیده بفهمم چی بوده.

چند سالته عشقم