2777
2789
میتونم امیدوارم باشم ک باردارم یا نه تنبلی نمیزاره امیدوار باشم من شوهرمم کم تحرکی دارهه

عزیزدلم اراده کن و اصلاح سبک کن باشگاه ثبت نام کن عالیه برای تنبلی صباهم پیاده رویی کن ببین چقدر زود نتیجه بگیری منم بعد چهارسال باردارشدم شوهرمنم کم تحرکی داشت

عزیزدلم اراده کن و اصلاح سبک کن باشگاه ثبت نام کن عالیه برای تنبلی صباهم پیاده رویی کن ببین چقدر زود ...

خدا شکر که نتیجه گرفتی...من اراده مو زود از دست میدم کم کردم اما در حد ۵کیلو...گلم شوهرتون دارو مصرف میکرد یانه

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شکر که نتیجه گرفتی...من اراده مو زود از دست میدم کم کردم اما در حد ۵کیلو...گلم شوهرتون دارو مصرف ...

نه عزیزم چندماه رعایت کن تا نتیجه بگیری من ۲۱کیلو کم کردم،شوهرم ویتامین سی خارجی میخورد با ال کارنیتین و زینک پلاس ولی من هرشب بهش خرنوب میدادم و گرده خرما و هفت مغز 

نه عزیزم چندماه رعایت کن تا نتیجه بگیری من ۲۱کیلو کم کردم،شوهرم ویتامین سی خارجی میخورد با ال کارنیت ...

افرین بهت دقیقا منم ۲۰کیلو اضافه وزن دارم...عزیزم خرنوب رو چجور درست میکردی

من چند ساعت دیگه میرم جواب آزمایشمو بگیرم اصلا امید ندارم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نه عزیزم چندماه رعایت کن تا نتیجه بگیری من ۲۱کیلو کم کردم،شوهرم ویتامین سی خارجی میخورد با ال کارنیت ...

ببخش گلم وقت تو گرفتم ...فقط یسوال الان بنظرت پریود دارم میشم اینا نشونه پریودین یا امکان دارهه باردار بشم تاحالا مثل من شده بودی

چرا گلم امید نداری

تنبلی دارم چند ماهه اقدامم هر بار بی بی چک زدم منفی بود چند روزه حالت تهوع دارم دیشب رفتم دکتر گفت آزمایش بارداری بده اول منم آزمایش دادم امروز میرم جوابشو بگیرم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

تنبلی دارم چند ماهه اقدامم هر بار بی بی چک زدم منفی بود چند روزه حالت تهوع دارم دیشب رفتم دکتر گفت آ ...

ان اشالله ک مثبته عزیزم منم تنبلی دارم لکه ببینی رگه رگه قهوه ای کلافه ام کردن ۵سال گذشت و من باردار نشدم دلم شکسته

ان اشالله ک مثبته عزیزم منم تنبلی دارم لکه ببینی رگه رگه قهوه ای کلافه ام کردن ۵سال گذشت و من باردار ...

عزیزم💔ایشالا دامنت سبز شه

فدات همچنین جواب آزمایش رو گرفتی بهم خبر بده ان اشالله ک مثبته لکه بینی اینا داری یا نه

ایشالا

نه لکه بینی ندارم فقط حالت تهوع و تیر کشیدن زیر دلم و سرگیجه

ببخش گلم وقت تو گرفتم ...فقط یسوال الان بنظرت پریود دارم میشم اینا نشونه پریودین یا امکان دارهه بارد ...

اراده کن تا نتیجه بگیری به هدفت فکرکن،خرنوبارو نیم کوب کن عزیزم بعد بزار با یه لیوان اب بجوشن ده دقیقه بده بخوره بعد ،عزیزم من قبلا پریودشدم ولی تو برای اطمینان بی بی چک بزن نبودی زعفرون بخور پریودیت درست بشه