بنظرتون مشکل نداره برام حرف در نمیارن ؟ خودم حوصله بجه ندارم دیگه نزدیک به ۴۰ سالمه اما اگه حامله شدم زشت میشه ؟ عروسم بهم گفت دیگه باید نوه دار شی بچه رو بیخیال
عرس که بیخود گفته اتفاقا چند وقت پیش یه تاپیکی بود در مورد مادران ۴۰ ساله خیلیا تو این سن و سال قصد بچه دار شدن داشتن. اما اینکه میگین خودتون حوصله ندارین به بحث دیگس
نه عزیزم چه اشکالی داره زندگی خودته تصمیمت دست خودته همون جور که عروست حق تصمیم برآی خودشو داره نه برای شما فقد لطفا از عروستون زودتر اقدام کنید تا کدورتی پیش نیاد و حرفی بدی زده نشه
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
داره اقدام میکنه به پزشک برای بارداری چون تیرویید داره میخواد اول از سلامت بچه مطمئن بشه
من به نامزدم گفتم گفت خوبه که فاصله سنی دایی یا خاله با خواهرزادشون کمتره😂
از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉