2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی ادب😐😐😐😐😐😐😐😐😐

والا یه خانم اومده بود تاپیک مشکل زنان گذاشته بود یه اقا اومده بود خودشو خانم جا زده و چرتو پرت میگف بعد همه فهمیدن مرده خودشون باید درک کنن

والا یه خانم اومده بود تاپیک مشکل زنان گذاشته بود یه اقا اومده بود خودشو خانم جا زده و چرتو پرت میگف ...

منم خانم بی شعور اینجا زیاد دیدم قرار نیست به همه بی ادبی کنم و همرو مثل هم ببینم

حالا هم مهم نیست چون چیزی درست نمیشه

زلیل بشن اینایی  ک میدونن مبتلان و ب کس دیگ میدن و‌همینطور کسایی ک با ده نفرن هم خودشون بدبخت ...

دقیقا خیر نبینن من وقتی ازش جدا شدم به هزار تا چیز فک کردم و دلیل جدا شدنمم همین بود که فهمیدم رابطه داشته قبلا

بچها ذهنم درگیر شدید واسم سوال پیش اومد من دوساله نامزدم بعد رابطه دارم بعد از وقتی نامزد کردم رونای ...

منم بهش فکر نمیکردم امروز یه تاپیک دیدم کسی زیگیل داشت منم حساس شدم

تو فک نکنم داشته باشی ولی دکتر زنان

آخه یه چن ماهیه نامزدم اندام خصوصیش التهاب پیدا کرده به اصرار من رفت دکتر دکتر گفته بود باید یک ماه رابطه نداشته باشه یه بارم حین رابطه خونریزی شدید کرد الان دوباره اون التهابا برگشته یه مدت پماد اینا میزد خوب شده بودا حتی منم رفتم دکتر زنان واسه اینکه فک میکردم خون اون رفته تو بدنم تبر زده بود دکتر معاینه کرد بهم دوتا قرص داد با یه پماد واسه عفونت نمیدونم که هرچقدرم بهش میگم برو دکتر هی میگه میرم بعد نمیره الان اینو گفتی فکرم درگیر شد میگم نکنه زگیله به من نمیگه من که سر در نمیارم