2777
2789
عنوان

کسی که خواستگار نداره عیب داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم خواستگاری سنتی خیلییی کم شده،یعنی پسرا با دوست دختراشون ازدواج میکنن یا کلا ازدواج نمیک ...

اره اینم هست به خواهر کوچکتر دارم که به مورد خوب رو فقط به خاطر متانت از دست داد مامانم که فهمید تعجب کرد گفت همه چیز برعکس شده دیگه کسی دختر متین نمیخواد

اره اینم هست به خواهر کوچکتر دارم که به مورد خوب رو فقط به خاطر متانت از دست داد مامانم که فهمید تعج ...

چ ربطی به متانت داره 😐 الان دیگه دوره خواستگار و اینا گذشته 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چ ربطی به متانت داره 😐 الان دیگه دوره خواستگار و اینا گذشته 

نه آخه داستانش فرق می‌کنه پسره می‌خواسته با ابجیم دوست بشه و یا خواهرم نخ بده بهش فهمیده اهلش نیست ول کرد رفت سراغ یه دختر دیگه

دوتا از دخترخاله هام ماه مهربون با شخصیت خانم دکترن ولی متاسفانه تو شهرستان کسی در شانشون نبوده تا الان ک بیاد خاستگاریشون ... هرکدوم ۳۶و۳۷ سالشونه

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
دوتا از دخترخاله هام ماه مهربون با شخصیت خانم دکترن ولی متاسفانه تو شهرستان کسی در شانشون نبوده تا ا ...

همیشه از خدا می‌خوام دخترای بالای سی بختشون باز بشه مجردی هم حدی داره