2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 61 پست
[QUOTE=285377467]نه عزیزم حتما ازمایش دیگه بود. چون من بهترین آزمایشگاه انجام دادم ۴۰۰ فک کنم شد[/QU ...

شما سلفری دادین.

من الان همین آزمایش دادم ۵ میلیون

ومثل شما پر از استراس منتظر جوابم

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر بهم گف قد کوتاهی سعی کن چاق نشی الان ۱۵۸ قدمه وزنمم ۶۰ قبل بارداریمم ۵۷ ۵۸ بودم 

سعی کن شیرینی و چرب نخوری

میوه بخور

خربزه خیلی بچه رو خوشگل میکنه

من سر یکی از دخترام ویارم خربزه و به  وگلابی بود. زمین تا آسمون با بقیه فرق میکنه

و خدایی که بشدت کافیست......
شما سلفری دادین. من الان همین آزمایش دادم ۵ میلیون ومثل شما پر از استراس منتظر جوابم

نه رفتم پریناتولوژی 

خیلی دکتر خوبی بود گفت من به این آزمایشات اعتقادی ندارم خیلی روحیه داد یه آزمایش ساده داد اون جوابشخوب بود

شما چندساله تونه 

ان تی چند بود

نه رفتم پریناتولوژی  خیلی دکتر خوبی بود گفت من به این آزمایشات اعتقادی ندارم خیلی روحیه داد یه ...

ان تی ۲ بود..۲۷ سالم

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
ریسکتون چند بود ان بی دیده شد

همه چیز اوکی بود.

و فقط جواب ازمایش ریسک کم داشت.

و خاستن استراس هزنیه بذارن رو دست ما

همه چیز اوکی بود. و فقط جواب ازمایش ریسک کم داشت. و خاستن استراس هزنیه بذارن رو دست ما

چی بگم دکتر من که دستش با داروخانه و آزمایشگاه تو یه کاسه بود اونم خصوصی

عوضش کردم جدای هزینه چقدر به من استرس داد.

خدا خیرش بده دکتر پریناتولوژی رو راحتم کرد